|
kullanmadığınız bilgisayar parçası |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
trigger
1. Vites 20 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 180 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2011 Saat 17:15 |
|
arkadaşlar merhaba
eski bilgisayarımı çalıştırabilmem için bir iki parçaya ihtiyacım var elinde kullanmadığı parça olan var mı. özellikle acilen adsl modem gerekli. onuremre_1@ hotmail. com a mesaj atabilirsiniz çok teşekkürler
|
||
AydinBeyol
P.T. TEAM GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
keşke daha önce söyleseydin. eski modemimi sattım. başka neler lazım
|
||
|
||
mimitt
2. Vites 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
elimde p4 2,66(64bit destekli) işlemci ve fanı orjinal,asus 350 w. power ve zoom x4 adsl modem var.
Düzenleyen mimitt - 05 Nisan 2011 Saat 21:50 |
||
dinoco
1. Vites 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bende modem var dostum bi işimede yaramıyo.
özelden msj at adresini gönderiyim
kablosuz modem ama resetlemen gerek ben pek anlamam saglam sonuçta işini görürse ne mutlu bana
|
||
trigger
1. Vites 20 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 180 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arkadaşlar ilginize teşekkür ederim.
gerekli olanları yazacaktım kiapartman boşluğundan eski monitörü almışlar. öncelikle monitör lazım, yine eskiler idare eder.
kasayı da açıp bakıcam ve gerekenleri yazıcam birazdan |
||
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
kardesım elımde bı kac parca var ucretsız vereyım ısıne yarayacakları yaz sen elımde cok parca vardı hep dagıttım ama pek bısey kalmadı umarım elımdekıler ısıne yarar :)
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
klemann
1. Vites Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Elindeki parçaları inan çok merak ettim, nedir o PARÇALAR banada anlatirmisin lütfen :D |
||
dinoco
1. Vites 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
modem için adres alınmıştır yarın vericem kargoya
|
||
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
klemann
1. Vites Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Tamam kardeş, ben yanlış anladım ;)
|
||
dinoco
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
murat20021978
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı murat20021978
|
|
Bende de TV Kartı var isteyen olursa ÖM atarsa gönderirim:D |
||
2006-206 X-Design 1.4 Benzinli
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |