![]() |
|
5cm yay ses ve vuruntu sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
1milyon300bin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2010 Konum: kırıkkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 1milyon300bin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2011 Saat 20:12 |
bu gün iyi seviyede çıkma 5cm vogtland yayları orjinal amortisör (kesme falan yok) üzerine taktırdım. aracın duruşu vs. çok iyi oldu fakat çukurlu yollarda sadece ön yaylarda gıcırtı (resmen eski somyeler gibi ) bazende tak diye vuruntular oluyor. düz yolda yüksek hızda hiçbir sıkıntı yok. normalmidir veya çözümü varmıdır.. (bi sitede hortum falan takınca geçer diyor.)
|
|
![]() |
|
gökhandağlı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gökhandağlı
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sıkıntı bende de var napıcam bılmıorum 5 cm yay delı gıbı vuruo on takımlardada bıse yok
|
|
41 u 6900
bugatti matte red 206 GTI |
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lütfen üyelerimizi tanıyalım başlığı altında önce kendinizi tanıtınız sayın 1milyon300bin |
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Vurma takozlarini kontrol edin bence. hortum mutlaka sardirin.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
forum kuralları geregı kendınızı tanıtmalısınız... |
|
![]() |
|
gökhandağlı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gökhandağlı
tam anlamadım takozlara baktırcam ve nereyı sardırcam:((
|
|
41 u 6900
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
helezonları sardıracaksın. orjinalinden olması lazım yaylarda hortum..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gökhandağlı
anladım hortumu war yaylarda bıde ona baktırııım cok saol
|
|
41 u 6900
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
sende saol dostum umarım çözersin sorununu
|
|
![]() |
|
hakan308 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
yaylar 5cm oldugu icin baklalar ustuste biniyor ve cukurlarda esneyip birbirine vuruyor hortum taktirin yaylara ses kesilir
|
|
![]() |
|
aşil16 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: BURSA YILDIRIM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
benım hortumda var yayın ustunde ama hala vurma sesı gelıyor soldan sadece
|
|
5546158013
model 2000 206 xs |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |