![]() |
|
peugeot 307 hdi xr |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
SIFIRYEDİ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SIFIRYEDİ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mart 2011 Saat 16:18 |
Merhabalar. ismim Serdar. Antalyadan Üye Oldum. Dün 2004 Model 307 1.4 hdi xr aldım. Almadan Önce Hiç Araştırmadım. Aldıktan Sonra İnternet sitelerinde araştırma yaptım ve olumu olumsuz bir çok yorumla karşılaştım. Ben bu arabada nelere dikkat etmeyelim. En sık ne arıza çıkarırır. parçaları ve işçiliği pahalımı? Bana sağlıklı bilgiler verirseniz sevinirim. Teşekkürler... |
|
SIFIRYEDİ
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kac bınde aldıgın araç ve orjınalmı gercekten kılometresi
çekişinin düşük olması dısında bı sıkıntısı yok galıba
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı Olsun Diyelim Öncelikle...
Kazasız Belasız Sürüşler Gayet Güzel Bir Seçim Yaptığına İnanıyorum Gerek Konfor Gerek Yakıt Tasarrufu Olsun Oldukça Tatminkar Edici... Artı ve Eksilerine Gelince Olay Şurda Başlıyor... İlk Sahibinin Aracı Nasıl Kullandığı Çok Önemli Zaten Arabanın Dilinden Biraz Anlayan Bir İnsan Aracın Ne durumda Olduğuna Kendisi Karar Verir... Tavsiyem İlk Önce Yağ Bakımını Yapman Olacaktır. Triger Kayışıda Çok Önemli Bir Etken Bunuda Satın Aldığın Kişiye Sormanda Yarar Var... Korkulacak Bişey Yok İçini Ferah Tut... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |