![]() |
|
550 liraya orjinal rc jant |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mart 2011 Saat 02:03 |
|
Bİ BAKIN İSTERSENİZ ARKADAŞLAR BEN NETTE GÖRDÜM Bİ PAYLAŞIYIM DEDİM.
|
||
![]() |
||
10ur1 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
replika bu
|
||
![]() |
||
|
HER REPLİKALAR BÖYLE OLSA KEŞKE,,PİYASADA REPLİCA RC DİYE DOLANAN Bİ DÜNYA SAÇMA SAPAN JANT MODELİ VAR.
|
||
![]() |
||
10ur1 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
|
boyutuda ufak bunun ya 15 yada 14 dur
|
||
![]() |
||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
ben bu jantın sahıbı ile 2 ay önce konustum jantların boyutu 15inc ve lastıkler yaramaz zaten ilk defa 15inc RC jantı göruyorum 16sı vardı ama 15inide yapmışlar istanbulda olsam alıcaktım
|
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
bende msj atmıştım.buz gibi çakma bu.ölçüleri bile uydurmuş adam.
|
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
|
Ben de görüşmüştüm 15' dedi.
|
||
![]() |
||
|
orjınal rc jantı ısmını hatırlayamadım ama 17" tır zaten :))))) bu 15"
40.000km oteden bunun replıka oldugu bellı :)))))))))
|
||
![]() |
||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
zaten kimse orjınal demedıkı :) piyasadakı peugeot jantlarının yüzde 50si çakma zaten 17inc bile olsa rc jantları orjınal dıye aldanmayın
|
||
![]() |
||
|
emınmısın ???
konu baslıgına bakarmısın :)))))
|
||
![]() |
||
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ilanda 2 kere hata var. hem orjinal denmiş hemde 15 inch. jant hakkında pek fikri olmayan biri kolayca yanılabilir. başlık düzeltilmeli |
||
![]() |
||
|
Challenger ve Atlantis olarak bilinir.
![]() Düzenleyen berkaygr - 26 Mart 2011 Saat 13:12 |
||
![]() |
||
|
evet haklısın yalnız ıkısı arasında cok kucuk brı fark var.
RC lerdekının gobegınde yuvarlak arma olayıp sadece aslan var. bu atlantıs oluyor.
307 SW lerdekınde ıse yuvarlak arma var. bu da challenger oluyor...
|
||
![]() |
||
boraa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
|
Tamamen çakma işe yaramaz.paranıza yazık.piyasadao fiyata bir sürü jant var....
|
||
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bence 15 bıle degıl o jantlar ki zaten orjınal degıl :) o fıyata cok fazla bu jantlara buyuk ebatta olması gerekır arabayı gostermesı ıcın ama paylasım ıcın saol kardesım elın dert gormesın :)
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
boraa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
|
![]() |
||
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
||
![]() |
||
|
arkadaşlar ben bu jantlara bakmaya gittim jantların ölçüleri
15 inç ilanı ekleyen arkadaş yanlış eklemiş dedi bana aslında fena değil gibime geldi ama hem replika hem bu fiyat olunca vazgeçtim aklımdaki rakam 350 idi adam kabul etmedi. sıfır replika 4 - 15 inc jant 500 lira dolu mantıklı düşününce vazgeçtim haliyle Düzenleyen albaydemircan - 26 Mart 2011 Saat 14:16 |
||
![]() |
||
|
bakıyorum ama sadece peugeot jant dıyor orjınal gibi bir kelime göremedım :)
|
||
![]() |
||
|
buradakı konu baslıgından bahsedıyorum :))
550 liraya orjinal rc jantbak sana copy past yaptım :)) Düzenleyen cecoli - 26 Mart 2011 Saat 21:05 |
||
![]() |
||
|
kardes o jantlar 15"... cunku 14" olanı yok.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |