![]() |
|
206 bagaj kilit motoru arızalı bi el atın |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kimola ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mart 2011 Saat 16:32 |
206 bagaj kilit motoru arızalı çıkma veya yenisini nereden temin edebilirim 2000 model 206 xr
Düzenleyen kimola - 23 Mart 2011 Saat 16:57 |
|
![]() |
|
bestfear ![]() 2. Vites ![]() 01 - Nisan - 1977 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamir edilmiyecek durumda mı?
benim de 307 nin bagaj kilidinde problem vardı sorununun açma anahtarında olduğunu tespit ettim .. ufacık bir anahtar... serviste yok fiyatı 55 tl almaktan vazgeçtim hafta sonu tamir etmeye çalışacağım inşallah...
|
|
![]() |
|
kimola ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
tamiri yok sanırım açılmıyor
bahsettiğim bagajın merkezi kilit motoru
|
|
![]() |
|
bestfear ![]() 2. Vites ![]() 01 - Nisan - 1977 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
206 la aynımıdır bilmiyorum ama geçenlerde benim kilidi komple dağıttım sonra tekrar topladım... sistem okadar karmaşık değil sadece motorunu uydurup değişterebilirsen epeyce bir kar etmiş olursun...
|
|
![]() |
|
benimki açılmıyor açılsa belki bi çaresine bakarız ama dişlilerin bozuk olduğu gelen sesten belli
|
|
![]() |
|
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşalar yeni konu açmadım bu konu üzerinden gideyim dedim. Benim klit değil de kilidin karşılığını değiştirmek istiyorum. 3 adet vide tutuyor ama boşluk var doğal olarak ses yapıyor. o parçayı nereden bulurum ? basit bi demir parçası aslıında .
|
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
http://imageshack.us/photo/my-images/22/camera0004.jpg/sr=1
tam ordada gözüken parça araca sabit olan kilit mekanizması lazım |
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
dostum istanbulda yasıyorsan eger, aksarayda parçacılarda bulabilirsin onu |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
aynı sorun benim basıma gelmisti, -20 derece havada anahtarı taktım ve bagaj kilidini açmaya calıstım, sonuc olarak kilit motorunu donmus oldugunu anlamadan cat diye kırdım. 60 tl parca 20 tl iscilik 80 liraya mal olmustu bana. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |