![]() |
|
Otobüsü ikiye bölebilirmisiniz ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mart 2011 Saat 09:05 |
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oldum Olası Şu Belediyenin Kuyruklu otobüslerinden Korkmuşumdur.
Her an kopabilir diye emanet gibi duruyordu zaten olacağı buydu allah vatandaşımız yoktu araçta geçmiş olsun diyelim. |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
can kaybı olmaması iyi, hiç bakım yapmazlarsa araçlara olacağı budur, nasıl olsa devletin diyerek kullanılan araç 5'e bile bölünebilir.. |
|
![]() |
|
Allah tan seferını tamamladıktan sonra kopmus :)) |
|
![]() |
|
içinde yolcu olsa zaten ölüm olmaması imkanız .
|
|
![]() |
|
vatandas arkadaan bagıracakk kaptannnnn bızı almayı unuttun hoooopp nereye gıdıyorsuunnn :))))))))
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
İstanbul söforleri drag pilotu gibi yetiştiğinden maşallah :) her an herşey olabiliyo bi dönem eğitim için istanbula geldiğimde şahit olmuştum çengelköy kadıköy arası adam 0-400 yapar gibi gidiyordu :)
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
ben bir keresinde debriyaj telini koparan minibüs şoförüne tanık olmuştm, o kalkışlar duruşlar vitese geçişler dayanamdı tel ve koptu F1 pilotu gibi adamlar :D
|
|
![]() |
|
Sönmez ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Haziran - 1989 Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 220 |
Gecen yagmurlu havada onumde seyir halindeki koruklu iett otobusu ani fren yapti.. köruk kısmıı bir saga bir sola kayiyordu. Soforlerimiz Fena.. =)
|
|
![]() |
|
Yada durakta inmek için düğmeye basınca otobus ikiye bölünüp yavaşça sürüklenerek durakta duracak. durakta diğer bekleyenlerin bakışlarını düşünemiyorum.
|
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
ee bakımları yapılmazsa olacağı budur |
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Ucuz atlatılmıs valla..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |