![]() |
|
Satılık 17" Çelik Jant Peugeot Uyumlu. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yusuf Tekoglu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 22 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: Çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mart 2011 Saat 12:34 |
Arakdaşlar Elimde 4 Adet Çelik jant mevcut lastiklerle Beraber benim aracım 1.4 206 olduğu için aracı yorar diye takmadım onun için Satıyorum Ufak Tefek Çizikler var Boyutları :205/40/17
Fiyatı : 400 TL...
İlandaki Jantlardır. Yıkayamadım normalde Çok Temiz Jantlar.
|
|
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...
Mercedes Vito 112 CDI VIP 34 CTC 01 |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar kardeşim kaç takacaksın
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
Yusuf Tekoglu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 22 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: Çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
|
|
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
16 tak kardeşim, yakışır ve yormaz. 195 i gecmesin taban ölçüsü
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
206 Lar için en İdeal Jant lastik Ölçümü 185x55x15 Olmalıdır.
Bu Bilgiyi sakın unutmayın GTİ hariç Hiç bi 206 ya farklı lastik takmanızı tavsiye etmiyorum |
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
O zaman Gti ya da RS hariç hiç modifiye etmeyelim :) |
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
İyide Konuda Modifiye ile alakalı bir deyim geçmediki. xdesign.
ki kaldıki Yusuf zaten Büyük jantı Küçültme derdinde ne modifiyesinden bahsediyorsun anlamadım halen. |
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Adamın sattığı janta bakmadın galiba? Lastikleri bile performans. Sen halen konudaki modifiyesizlikten bahsediyosun. |
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
abiler büyük jant aracı neden yorar biraz açıklayabilirmisniz? 1.6 110 hp ye en ideal jant ve lastk nedir?
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
hayırlı satışlar
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
yusuf206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
HEM AĞIRLIK BAKIMINDAN HEMDE EBATLARI BÜYÜK OLDUĞU İÇİN YORAR ARABAYI.... 17 DÜŞÜNÜRSENİZ TİTANYUM CANT DERİM.... ORJİNALLERDEN DAHA HAFİF...
|
|
206 XT 118 HP
|
|
![]() |
|
hasretgönül ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 363 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasretgönül
hayırlı satışlar yusuf kardeşim
|
|
A
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
eyw.. Tesekkrler.
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |