|
Dizel 308 otomatik yakıt tüketimi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
nativeemperor
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mart 2011 Konum: TUR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı nativeemperor
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 21 Mart 2011 Saat 13:05 |
Aracımı Adana dan almıştım. şuana kadar 320 tl yakıt aldım. 960 km yolu 120 - 160 arası gelerek ortalama 6,2 lt yaktım. istanbulda ise yaklaşık 200 km kullandım.. şuan depomdaki yakıta göre menzilim 120 km gözüküyor. ortalama ise 6,5 göstermekte. bu verilere göre km ortalamam 25 kuruş .. bilgi sahibi olmak isteyenlere duyurulur..
|
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
teşekkurler bılgı ıcın
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
isodogu
1. Vites 04 - Temmuz - 1975 Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
ali öncü
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
fena değil gibi dahada düşecektir diye tahmin ediyorum
|
|
drakman
1. Vites 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Güzel sonuç ama benim 308 Auto6R tümü şehir içi olmasına rağmen 6.1 ortalama yazıyor. Ama Auto6R tabiki daha az yakıyor, ben biraz agresif kullanıyorum. |
|
PEUGEOT 3008 ALLURE ETG6(FULL) DİZEL+OTOM.
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aracın gösterdiği menzile aldanmayın. Sonuçda gaza biraz daha fazla basmanız menzili etkiliyor. En güzel yöntem olarak 1- depoyu doldurun 2- 100 km yapıp depoyu tekrar aynı pompa da doldurun 3- 2. kez depoyu doldurduğunuzda çıkan tutarı gittiğiniz km ye bölün. en sağlıklısı budur.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
drakman
1. Vites 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Konu Dizel 308'in yakıt tüketimi ise yol bilgisayarı zaten yazıyor ne kadar yaktığını. 308 Dizel kadar az yakan piyasada zor bulunur eşsiz bir araç ! adeta kokluyor. Peugeot modelleri arasında da gelmiş geçmiş en az yakıt yakan araç Peugeot 308 Auto6R
|
|
PEUGEOT 3008 ALLURE ETG6(FULL) DİZEL+OTOM.
|
|
toga406
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar bosuna pomyacıya ugrayarak test zahmetine girmeyin. araca power kit yani performans kiti felan taktırmadıysanız o yol bilgisayarı aynen doğruları yansıtıyor. kaç kez denendi.
bilimsel ki veriler teknik olarak aynı ok yormayın ugrasanları bosuna
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |