![]() |
|
satmaktan vazgeçilmek üzere olan 195*50*15 lastik |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mart 2011 Saat 16:18 |
|
Merhabalar ,
Şu an kullanmakta olduğum , diş kalınlığı erimemiş sadece 8 aylık sıfır ayarında yamasız yırtıksız kenarında tüyleri dahi yırtılmamış 195*50*15 lastiklerimi 185*55*15 ile takas yapmak yada satmak istiyorum. Lastikleri değiştirme nedenim aracımın yakıt tüketimi ve konforu içindir .Lastiklerde hiçbir problem yoktur. Satın almak isteyen arkadaşlara lastikleri 250 tl den verebilirim. Takas içinde belirttiğim boyutta bir lastikte takas yapabilirim.
Düzenleyen mustafakirli - 27 Nisan 2011 Saat 17:26 |
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hayırlı takaslar kardeş ama genelde satın almak isteyen çıkacaktır yani birde fiyat koysaydın satma babında
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
lastiklerin markası nedir bende yeni jant alıcam senin ebatlar bana tam uyuyor ama benim ebatlar uymaz sana:) 185"65"14
|
||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
olmazsa benim lastikleri satarım sana ben yenisini alıyım.
195/50R15 82V GT Radial Champıro HPXDüzenleyen mustafakirli - 21 Mart 2011 Saat 19:05 |
||
![]() |
||
|
sahibinden linki ekledim. |
||
![]() |
||
feliks01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
vay be ilginç bende 185 55 15 kullanıyorum 195 50 15 e geçmeyi düsünüyordum bildiğin bisey varki geçiyorsun onuda bende bilmek istiyorum :D:D:D |
||
206 HDİ 2004 X LİNE
|
||
![]() |
||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
lastiklerin fotolardan güzele benziyor kardeş bakalım jantlarıma tam olarak karar veriyim 15" yada 16 " jant alıcam kararvermedim yakın yerlerde oturuyoruz olmadı gelir bakarım uyarsa...
|
||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
|
lastik satıyomm yok mu alaannn |
||
![]() |
||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
bence 206 ya 185 hiç iyi durmaz dostum benden sölemesı eskı göruntu cok ararsın
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
arkadan inanılmaz tipsiz durun aracın bence hiç girme dostum bu işe mıllet 185i 195 yapıyor sen tam tersinin
|
||
![]() |
||
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
|
yayları da çıkartmışsın, satıyor musun yoksa :))
|
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
3,5 cmse alayım yayları :)) sattıgın lastıkler benımkılerın aynısı :) GT Radial ben cok sevdım tek farkı benımkı hız lastıgı gıbı seklı :)) guzel lastıkler bence hıc satma
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
bende çok memnunum aslında ama yakıt tüketimi için değiştiriyorum. birde aracta 5 cm yay var cok fazla yerde gidiyor arac oyüzden değiştirmek istiyorumki arac 0.5 mm bile olsa yerden yükselsin. aslında 16 inch jant kullanmam lazım ama konforu daha fazla bozmak istemiyorum. zaten zıp zıp gidiyom..
|
||
![]() |
||
|
mustafacım 185 55 15 sendekı 195 50 15 lastıkten cok azda olsa buyuk. senın ıhtıyacın olan cok az bır yukselmeyı sana temın eder. ıkı lastıgın capı arasında 8.5 mm fark var. bunuda 2 ye bolersen 4.25mm bır yukselme elde edersın :)))
bırde ılanın baslıgında ufak bır hata yapmıssın. sendekı lastık champıro bax. yanı namı dıger mıchelın pılot prımacy ![]() Düzenleyen CeCoLi - 27 Nisan 2011 Saat 15:22 |
||
![]() |
||
|
cem ben bu lastiklere bi gidip baksam mı ?http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-lastik-satilik-4-adet-185-55-15-toyo-48085708/detay/? |
||
![]() |
||
|
guzel gorunuyor gıdıp bakmak lazım. bende bunlardan goruyorum ama toyo kullanan hıc tanıdıgım yok. bılgımde yok... ben yagmurlu zamandakı tutunumunu merak edıyorum :))
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Bence yagmurdan cok deseni icin millet bu lastik turunu tercih ediyor ![]() |
||
![]() |
||
|
ben desenın tıpıne bakmam ıslak ve kuru yol tutmasına bakarım :))
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |