![]() |
|
Pejo 206'nın Sola Çekme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fahrikem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2010 Konum: KÜTAHYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mart 2011 Saat 08:21 |
Arkadaşlar araçım sola çekiyor bununla alakalı bilgisayarlı rot balans yapan bir yerde rot balans ayarı yaptırdım usta rot-balansın iyi olduğunu söyledi, üstüne üstlük sıfır 4 lastik aldım taktırdım ama hala sola çekme devam ediyor sebebi ne olabilir.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lastıgın ne marka??? bazı dusuk kalıte lastıkler bazen sıkıntı cıkarabılıyorlarda ondan sordum... lastıgın havası ınık olursada cekme yapar dıyecegım. ama herhalde ınıkte olmasa gerek lastıkcı kontrol etmıstır yanı :)) |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
iki taraftaki lastik hava basinclarinin birbirinden farkli olmasi bir neden olabilir. Bunun yaninda on fren sisteminden de kaynaklaniyor olabilir. Eger oyle bisey varsa 15-20 dakika aracinizi surun ve sonra inip disklere elinizle dokunun(dikkat edin elinizi yakmayin) ve iki taraftaki sicaklik farkini hissetmeye calisin. Eger varsa sicaklik farki, problem frenlerdendir.
Düzenleyen koliva - 17 Mart 2011 Saat 08:35 |
|
![]() |
|
fahrikem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2010 Konum: KÜTAHYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Lastikler Lassa miratta basınçlar aynıdır heralde
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
V desenli lastiklerde bu hatayı yaptığını biliyorum.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Ben yine de gidip tekrar kontrol etmenizi oneririm. Gozden kacmis olabilir. |
|
![]() |
|
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
jantta egrılık olabılır. benım 1 jantım egrılmıs(eskı sahıbındeyken), rulmanı bozmus.160 tl para verdım arka teker poryası aldım :@ tornacı hallettı 20 tl ye jantı duzellttı.
|
|
![]() |
|
hasretgönül ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 363 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasretgönül
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim aracımda da benzer bi problem var. çözüm bulamadım.arkadaşlar çözüm bulup yazarsa ben de çok memnun olurum
|
|
A
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
yol eğimi , lastik basıncı , jant eğriliği , direksiyon boşluğu , yay eğriliği herşey olabilir .
|
|
![]() |
|
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
bence frenlerden olabılır.frenlerı kontrol ettır
|
|
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|
![]() |
|
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Jantta bi eğilme olabilir yada usta tam ayar yapamamış olabilir.
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |