![]() |
|
206 Sunroof Bakımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mart 2011 Saat 20:03 |
Merhaba arkadaşlar, 206 sunroof camı tam kapanmıyor su almıyor fakat tam kapanmasını istiyorum, ön kuşak az bişey yukarıda kalıyor,
daha önce sunroof bakımı yapan yada nasıl ayarlanabileceği hakknda bilgisi olan var mı?
|
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sunroof rayları arasına ufak bi parca pislik kacsa dahi kapanmamazlik yapabiliyor. bence bolca bi hava tut.
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
![]() ![]() ![]() ![]() |
hmm evet bugün inceledim biraz kanallarda yağ kalıntıları vardı, temizleyerek yağ sprey ile tekrar yağlayarak denerim.
bu ön kuşağın tam kapanma anında alt ayaklarına camın alt kısmında bulunan bi parça içten dayanarak kuşağın kapanarak içe girmesini sağlıyor demir sanırım onu biraz daha aşağı doğru eğsek bi faydası olur mu? yani kuşak bu defa dahada aşağı inmiş olacak ve camda ucundaki contasına baskı yapacak.
bilmediğimden yanlış bişeyde yapmak istemiyorum elimizde kalmasın sonra :)
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Araçla gelırsenız yaparız bakımını
|
|
|
|
![]() |
|
d3Li ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
ben bi kaç kere yağladım bıdaha yapma dedıler. ne yapılması gerektıgını bende merak edıyorum
|
|
![]() |
|
10ur1 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
kardesim sakın birseyleri eğme sunroof elınde kalır masrafından kurtulamazsın bnmde sunroof aynı dedıgın gıbıydı usta bı ayar cektı tam cuk dıe oturdu cok basıt bısı ama riske girip kendin sakın yapma bnce işini bilen bir kaportacıya göster
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
efeye yada servise o zaman :)
|
|
![]() |
|
10ur1 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
aynn işini bilen için çok basıt bır ıs
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |