![]() |
|
direksiyondan kumanda için stalk adaptör |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
SAVAŞ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Mart - 1980 Kayıt Tarihi: 06 Mart 2011 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mart 2011 Saat 16:30 |
Merhaba,
aranıza yeni katıldım. adım savaş üsküdar da oturuyorum. 2004 model 1.4 hdi look aracımın cd çalarını çıkarıp yerine sony yada pioneer marka teyp takmayı düşünüyorum. aynı zamanda takacağım teyple birlikte direksiyon altında bulunan kumandayıda kullanabilmek için "stalk adaptör" diye bir parça gerektiğini öğrendim. aşağıdaki sitede aracımın marka ve modeline uygun bir adaptör buldum. daha önce böyle bir adaptör taktıran yada konuyla ilgili bilgisi olan siz değerli arkadaşların yardımlarınızı bekliyorum. |
|
![]() |
|
crms ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mart 2011 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
forumda bir arkadaşım sanırım buna benzer bi aparat için ilan vermişti. Benim sorum ; kasetçalar yerine kendi orjinal cd çalarlı teybinden bulup taktırsak tüm fonsiyonlar ( kumanda kolu, ekran vs) çalışır mı?
|
|
![]() |
|
çerno ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Şubat - 1964 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Sayın Derks,belirttiğiniz sorunun çözümü ekteki linkte yazıyor.Zaten google'den Türkçe sayfalarda direksiyon kumandası diye de arasanız bulurdunuz.Neyse linki aşağıya ekliyorum.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Aynen bana da lazım. 206 Quik'e Pioneer DEH-2200UB takıcam.. Yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
![]() |
|
hunterakon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
öle bişi olduğunu duymuştum ama bir teyp fiyatı olduğunu söylemişlerdi
çerno nun verdiği linkte 30 tl ye satılıyormuş zamanım olursa bende jvc nin teybini almıştım direksiyon kumandam çalışmıyor eğer o adaptör uyarsa çok süper olacak:)
|
|
2011 206+ comfort 1.4i landirenzo lpg
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel |
|
![]() |
|
crms ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mart 2011 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
arkadaşlar sanırım bu aparat işimizi görecek; |
|
![]() |
|
hunterakon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
160 TL pref:D iyi para valla 160 liraya teyp alınır vallahi:D o kablo tesisatını bir elektrikçiye göstersem 30 liraya bana yapar onuda sırf o soketler tutar zaten
|
|
2011 206+ comfort 1.4i landirenzo lpg
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel |
|
![]() |
|
Bende önceki hafta bu parçayı İngiltere den getirterek aracıma taktım. Kol kumandasındaki bütün özellikler çalışıyor. Orjinal teyp nasıl kontrol ediliyorsa buda bire bir aynı arkadaşlar. Ben kendi adıma çok memnun kaldım. 30 TL olan fiyat çok ucuz geldi bana, benim taktırdığım ürün kalitesinde ise biraz fazla ödemişim ben.
![]() |
|
![]() |
|
arkadaş bayağı fazla istemiş, esasen basit bir düzenek :) erhanömer ustam aparatı takınca yol bilgisayarı ekranında bilgiler ( radyo vs) gözüktümü peki?
|
|
![]() |
|
bu ürünü daha uygun bulabileceğim bi yer var mı arkadaşlar?
|
|
![]() |
|
SAVAŞ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Mart - 1980 Kayıt Tarihi: 06 Mart 2011 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
30 pound dostum, keşke tl olsa. siz hangi siteden temin ettiniz?
|
|
![]() |
|
sinangndz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2010 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sinangndz
ne kadar ayıp.İnşallah Crms arkadaşımız bu basit düzeneği bizim için basitçe hazırlatır ve en kısa zamanda hizmetimize sunar.
|
|
![]() |
|
Ekrana görüntü vermedi bu aparat ancak ben Double Pioneer kullandığım için ihtiyaçda duymuyorum doğrusu. Çünkü teypde cd - usb - sd medyaları arasında seçim yaptırıyor. Yani aparat sayesinde teypdeki her özelliği kullanabiliyorsunuz.
|
|
![]() |
|
Basit bir düzenekmi.
![]() Sadece kablodan oluşmuyor bu aparat. eğer öyle olsa kendimde yapardım. Ama özel bir devresi var bu mekanizmanın. Sorun olan o olayı çözmek. Ayrıcada İngiltereden getirtmek bana 100 TL nin bile altına mal oldu kargosu ve herşeyi dahil. Düzenleyen erhanomer - 14 Mart 2011 Saat 20:58 |
|
![]() |
|
sinan bey ben ilanda gördüğümü söyledim... kablolar felan... basitlikten kastım oydu. elektronikten çok fazla anladığım söylenemez, lakin amacım ürününüzü kötülemek değil. ortada verilen bir emek var nihayetinde... |
|
![]() |
|
sinangndz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2010 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sinangndz
selamlar
|
|
![]() |
|
gotomoto ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
bu basit düzeneği basitçe hazırlayıp basit araçlarımıza basitçe takabilseydik keşke. ama o işler o kadar basit değil ne yazıkki ;)
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Guzel sozmus ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sinangndz
Bunu adaptörün resmine bakıpta bu yorumu yapana okutmak lazım :))
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
forumda bir üye yapıyor bundan haberiniz olsun "cherno35"
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |