Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Peugeot Ses Sistemleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - direksiyondan kumanda için stalk adaptör
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

direksiyondan kumanda için stalk adaptör

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
SAVAŞ Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Mart - 1980

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SAVAŞ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: direksiyondan kumanda için stalk adaptör
    Gönderim Zamanı: 14 Mart 2011 Saat 16:30
Merhaba, 
aranıza yeni katıldım. adım savaş üsküdar da oturuyorum. 2004 model 1.4 hdi look aracımın cd çalarını çıkarıp yerine sony yada pioneer marka teyp takmayı düşünüyorum. aynı zamanda takacağım teyple birlikte direksiyon altında bulunan kumandayıda kullanabilmek için "stalk adaptör" diye bir parça gerektiğini öğrendim. aşağıdaki sitede aracımın marka ve modeline uygun bir adaptör buldum. daha önce böyle bir adaptör taktıran yada konuyla ilgili bilgisi olan siz değerli arkadaşların yardımlarınızı bekliyorum.

Yukarı Dön
crms Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı crms Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mart 2011 Saat 18:14

forumda bir arkadaşım sanırım buna benzer bi aparat için ilan vermişti.

Benim sorum ;  kasetçalar yerine  kendi orjinal cd çalarlı teybinden bulup taktırsak  tüm fonsiyonlar ( kumanda kolu, ekran vs) çalışır mı?
Yukarı Dön
çerno Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
27 - Şubat - 1964

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı çerno Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mart 2011 Saat 18:53
Sayın Derks,belirttiğiniz sorunun çözümü ekteki linkte yazıyor.Zaten google'den Türkçe sayfalarda direksiyon kumandası diye de arasanız bulurdunuz.Neyse linki aşağıya ekliyorum.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mart 2011 Saat 18:59
Aynen bana da lazım. 206 Quik'e Pioneer DEH-2200UB takıcam.. Yardımcı olursanız sevinirim.
Yukarı Dön
hunterakon Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hunterakon Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mart 2011 Saat 20:09
öle bişi olduğunu duymuştum ama bir teyp fiyatı olduğunu söylemişlerdi
çerno nun verdiği linkte 30 tl ye satılıyormuş zamanım olursa bende jvc nin teybini almıştım direksiyon kumandam çalışmıyor eğer o adaptör uyarsa çok süper olacak:)
2011 206+ comfort 1.4i landirenzo lpg
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel
Yukarı Dön
crms Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı crms Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mart 2011 Saat 20:33
Yukarı Dön
hunterakon Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hunterakon Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mart 2011 Saat 20:37
160 TL pref:D iyi para valla 160 liraya teyp alınır vallahi:D o kablo tesisatını bir elektrikçiye göstersem 30 liraya bana yapar onuda sırf o soketler tutar zaten
2011 206+ comfort 1.4i landirenzo lpg
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mart 2011 Saat 20:37
Bende önceki hafta bu parçayı İngiltere den getirterek aracıma taktım. Kol kumandasındaki bütün özellikler çalışıyor. Orjinal teyp nasıl kontrol ediliyorsa buda bire bir aynı arkadaşlar. Ben kendi adıma çok memnun kaldım. 30 TL olan fiyat çok ucuz geldi bana, benim taktırdığım ürün kalitesinde ise biraz fazla ödemişim ben.Sırıtma
Yukarı Dön
crms Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı crms Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mart 2011 Saat 20:42
arkadaş bayağı fazla istemiş, esasen basit bir düzenek :) erhanömer ustam aparatı takınca yol bilgisayarı ekranında bilgiler ( radyo vs)  gözüktümü peki?
Yukarı Dön
crms Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı crms Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mart 2011 Saat 20:45
bu ürünü daha uygun bulabileceğim bi yer var mı arkadaşlar?
Yukarı Dön
SAVAŞ Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Mart - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SAVAŞ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mart 2011 Saat 20:50
30 pound dostum, keşke tl olsa. siz hangi siteden temin ettiniz?
Yukarı Dön
sinangndz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
15 - Eylül - 1981

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sinangndz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mart 2011 Saat 20:51
Orjinalini yazan: crms crms Yazdı:

arkadaş bayağı fazla istemiş, esasen basit bir düzenek :) erhanömer ustam aparatı takınca yol bilgisayarı ekranında bilgiler ( radyo vs)  gözüktümü peki?
Erhanomer kardeşim bu kadar basit bir düzeneği taaa İngiltere'lerden mi getirdin?
ne kadar ayıp.İnşallah Crms arkadaşımız bu basit düzeneği bizim için basitçe hazırlatır ve en kısa zamanda hizmetimize sunar.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mart 2011 Saat 20:55
Ekrana görüntü vermedi bu aparat ancak ben Double Pioneer kullandığım için ihtiyaçda duymuyorum doğrusu. Çünkü teypde cd - usb - sd medyaları arasında seçim yaptırıyor. Yani aparat sayesinde teypdeki her özelliği kullanabiliyorsunuz. 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mart 2011 Saat 20:57
Basit bir düzenekmi.Sırıtma

Sadece kablodan oluşmuyor bu aparat. eğer öyle olsa kendimde yapardım. Ama özel bir devresi var bu mekanizmanın. Sorun olan o olayı çözmek. Ayrıcada İngiltereden getirtmek bana 100 TL nin bile altına mal oldu kargosu ve herşeyi dahil.

Düzenleyen erhanomer - 14 Mart 2011 Saat 20:58
Yukarı Dön
crms Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı crms Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mart 2011 Saat 21:05

sinan bey ben ilanda gördüğümü söyledim... kablolar felan... basitlikten kastım oydu. elektronikten çok fazla anladığım söylenemez, lakin amacım ürününüzü kötülemek değil. ortada verilen bir emek var nihayetinde...

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
15 - Eylül - 1981

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sinangndz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mart 2011 Saat 21:46
Orjinalini yazan: crms crms Yazdı:

sinan bey ben ilanda gördüğümü söyledim... kablolar felan... basitlikten kastım oydu. elektronikten çok fazla anladığım söylenemez, lakin amacım ürününüzü kötülemek değil. ortada verilen bir emek var nihayetinde...

yok Crms kardeşim önemli değil,istersen kötüleyedebilirsin. Burası forum sitesi herkes düşüncelerini özgürce paylaşabilir ama düşüncelerimizi paylaştığımız konulara hakim olursak daha iyi olur diye düşünüyorum.
selamlar
Yukarı Dön
gotomoto Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı gotomoto Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mart 2012 Saat 11:57
bu basit düzeneği basitçe hazırlayıp basit araçlarımıza basitçe takabilseydik keşke. ama o işler o kadar basit değil ne yazıkki ;)
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mart 2012 Saat 12:28
Orjinalini yazan: gotomoto gotomoto Yazdı:

bu basit düzeneği basitçe hazırlayıp basit araçlarımıza basitçe takabilseydik keşke. ama o işler o kadar basit değil ne yazıkki ;)

Guzel sozmus LOL
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
15 - Eylül - 1981

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sinangndz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mart 2012 Saat 15:21
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

[QUOTE=gotomoto]bu basit düzeneği basitçe hazırlayıp basit araçlarımıza basitçe takabilseydik keşke. ama o işler o kadar basit değil ne yazıkki ;)

Bunu adaptörün resmine bakıpta bu yorumu yapana okutmak lazım :))
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mart 2012 Saat 19:47
forumda bir üye yapıyor bundan haberiniz olsun "cherno35"
Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon İZMİR - SİNYAL KOLU TAMİRİ YARDIM son mesaja git 4401 7 Sorgum
konu icon Peugeot 206 Garip Sorun Lütfen Yardım son mesaja git 238 0 muratatalay
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 7663 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 512 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 646 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 399 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5226 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 617 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 405 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 721 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 281 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 572 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 769 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2328 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1034 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5695 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4951 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2109 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 525 0 samizel
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Sorgum 1
muratatalay 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English