![]() |
|
206+comfort benzinliye crusie control takılıyor! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
hunterakon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mart 2011 Saat 10:51 |
arkadaşlar aracım yeni 11.1.11 trafiğe çıkışlı 206+ comfort benzinli modeli aracıma crusie control (hız sabitliyici) taktırmak istiyorum bunu yetkili servislere soruyorum daha soruyu tam dinlemeden aracınıza birşey taktırmayın garanti dışı kalır diyorlar ya arkadaş bir soruyu dinleseler serviste araca hiç birşey takılamıyormu yani bunumu demek istiyorlar. ben opel yetkili servis te çalışıyorum servis danışmanıyım hayatımda bukadar saçma bişi görmedim biz bütün opellere hız sabitliyiciyi takıyoruz garanti dahilinde üstelik ( bazı corsa ve astra araçlara takılamıyor)
benim aracıma 206+ comfort benzinli takılabiliyormu taktıran yada duyan varmı. aracı teslim alırken sordum araca herhangi bir şey alabilirmiyiz diye (ücretli) hayır hiç bişi alamazsınız dediler.
sonra servise gittim bir arıza için (fren pedalı ile ilgili) aracınızın kartel muhafazası yok takalımmı dediler kötü plastik şeye 150 lira alacaklardı.aracı alırken bunu nie demediler onu anlamış değilim.
pejo nun satış anlayışını ve servis anlayışını hiç anlamış değilim siz bilenler olarak bana bir yardımcı olun şu araca garanti dışı kalmadan crusie control takalım...teşşekürler önceki mesajım buydu göral a gittim 175 liraya crusie control takılacağını söylediler pc ye bağlandı onayı geldi haziran ayı içerisinde taktırıyorum ilgilenenlere duyrulur.
Düzenleyen hunterakon - 28 Mayıs 2011 Saat 16:33 |
|
2011 206+ comfort 1.4i landirenzo lpg
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cc konusunu bılemeyecegım ama karter muhafazası ıstersen pıyasadan bırkac yer arastır kalıtelı saglam sacdan olan bırını taktır. |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
takmamalarının tek sebebi var. aracı sıfır alırken hız sabitleyici istersen 600 tl fark veriyorsun, ama sonradan taktırırsan 140 tl kol + 50 de işçilik = 190 tl ye halloluyor. 600 tl kazanmak varken 190 tl kazanmak zor geliyor o yüzden de takmak istemiyorlar. sonradan takarsan da garanti dışı bırakıyorlar. aracın garantili olmasaydı keşke ozaman taktırırdın. tabi alt yapısı varsa.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
hunterakon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
![]() ![]() ![]() ![]() |
1. soru ben aracı satın alırken sorduğumda bana çelik jant bile takılamaz diyorlardı (yani bana bir şey satmak istemiyor gibiydiler anlatmak istediğim nokta bu) normalde 0 alırken 600tl fark verip hız sabitliyici takılır deselerdi ben tamam diyip taktırırdım bana böle bişi söylenmedi bile:)
2. si sonradan 200 lira diyelim biz ona bu fiyata taktırırsam nie garanti dışı oluyor yani o takılan parça yan sanayi bir parçamı yada dışardamı takılıyorda garanti dışı oluyor.
3. ben aracın orjinal teybini söktüm jvc marka sağlam bişi aldım sonra anfi bağladım kısacası set döşedim aracıma bunu yaptığım için garanti dışımı kaldı aracım şimdi:(
bu işin içindeyim biz burdaki bütün opellere hız sabitliyicisi-navigasyon-aklınıza gelen bütün aksesuarları takıyorz garanti dışı olmuyor hatta lpg bile takılıyor o bile garanti dışı bırakmıyor(lpg den doğabilecek sorunlara garanti verilmiyor onuda lpg firması garanti veriyor zaten)
|
|
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel |
|
![]() |
|
acıkladıgınız sekılde sıze uygulanan bu davranıs tam bır sacmalık ıstee...
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
bu durumda gerçekten bir saçmalık var herşeyi geçtim nasıl olurda jant bile takamazsınız diyolar. alırken ekletebiliyosun benim bildiğim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
eklettirebiliyoruz dimi normalde...
işte anlamadığım nokta bu daha araç ankaraya gelmeden önce dedimki araca bide orjinal çelik jant alalım dedim parası neyse verelim ne kadarsa diye yok öyle bir şey dedi bana...
tek yaptıkları şey park sensörü:D araca haricen hiç ama hiç bir şey alınamaz takılamaz olduğu aldığım yer TEK OTO acaba abc de veya göral da sonradan takılabilecek herhangi bir aksesuar veya özellik varmıdır ? yani ben gercekten bu kadar saçma birşey görmedim hayatımda:D
o taktıkları park sensörününde kablosu eksoz a değmiş ısınınca kablo kopmuştu daha 4. gününde çok iyiler valla yaa
|
|
|
![]() |
|
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
206+ ı bilmem ama ben 2005 206 feline 1.4 hdi için yol bilgisayarı konusunda servise gitmiştim. iş uzayınca bi yemek yiyip geleyim dedim. neyse bi geri döndüm. benim far kolunun orda bieşy takılı bu ne dedim cruize control dedi. istermisin dedi fiyat dahi sormadan ok dedim. kol takılı bilgisayar yanımızda, araca bağlı bi halde yola çıktık. ama malesef o gün ne denediysek yanıt vermedi araç. tahminim sizin araçla bizim feline modelleri arasında büyük bi uyum oldugunu varsayarsam sizinkinede olmaz derim, malesef
|
|
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
206+ euro 5 motor var sanırım.
euro 5 motorlara olabilir. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
hmm anladım... takılabilirde takılamayabilirde... takılırsada garanti dışı oluyor çok komik:) |
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
tip B yi seçtiğinde çalışır diye tahmin ediyorum. ama kilometre ekranında sabitlediğin hız çıkmaz o sizi çalışmyor diye yanıltmasın.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
tip b dediğiniz nedir?
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
line03 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2011 Konum: 1 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Yetkili Servisler malesef bu şekilde çalışıyor. Kartel çelik koruma 500 tl fiat çektiler. Özel servisde 175 tl
arada ki farka bak Birde akraba soktuk araya 100 tl ye indi :)
|
|
peugeot 206+ envy 2011
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
ankara tek otonun müdürü sevdiğim bir abimdir ben bir sorayım kendisine unutmazsam ama ortada kesin bir saçmalık var. bence abc ve görallada görüşün çünkü ayrıyeten jant satılıyor nasıl olurda takılamaz
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
peki başka bişi diycem yine cruise control ile ilgili bu mereti takınca araca zararımı oluyor da o yüzdenmi garanti dışı kalıyor...desinler yaa araca takınca aracın motor beyni bozuluyor desin o yüzden garanti dışı kalıyor desin...
kendimden örnek vererek gidiyorum opelle alakam olduğu için bir araçla ilgili sıkıntı sorun veya sorular la ilgili bir numara var GENERAL MOTORS izmir fabrika gibi orayı aradığınızda aklınızda ne varsa soruyorsunuz aracınızla ilgili size çözüm veya çözümler üretiyorlar yardımcı oluyorlar...
pejo nun böle bir sistemi varmı peki...ben arıyım nere aranacaksa ben bunu aracıma taktırmak istiyorum çünkü aracın eksiklerinden biri çünkü bu fiat-opel-chevrole-mazda-ford-reno bilindik markalar bunlar bunlarda ben böle bir kural olduğunu zannetmiyorum ki opel-mazda-chevrolede böle bir şey yok istediğin aksesuarı tak ne garantiye bir şey yapıyor nede araca bir zarar veriyor.
|
|
|
![]() |
|
benimde aklıma takılan bir konuydu . Acaba 206 feline üzerinde bunu yapmak mümkünmüdür . bir arkadaş denedik olmadı diyor ama çalıştıran varmı aramızda ? uzun yola çok gidiyorum ve bu özelliğin olması benim için çok önemli. Yakıt tasarrufu konusundada çok faydalı olacaktır diye düşünüyorum. bunun ile ilgili amatör çalışması olan arkadaşlar var ise yardımcı olabilirlermi ?
|
|
![]() |
|
sanayi bakanlığının şartları gereği diğer firmalar gibi bunlarda garanti vermek zorundalar ama yaptığın değişiklikden dolayı garanti dışı kalması işlerine geliyor para kazanıyorlar nekadar helalse artık bilemicem.
|
|
|
![]() |
|
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
çok enteresan ya eskişehir banaz oto park sensöründen tutunda angel far-stop spoiler beyaz ampul paspas fln her türlü işleri yapıyor. ha dışarsıyla tabiki fiyat farkı oluyor ama o kadarda fazla değil 3 aşşa 5 yukarı. 307 şeffaf stop 250 tl miydi neydi yanlış hatırlamıyorsam.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
bana denk geldi sanırım:D talihsizlik ne diyeyim yapacak bişi yok
|
|
|
![]() |
|
redgangway ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2011 Konum: SİVAS Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı redgangway
Bende de 2010 model 206+hdi var. arabayı aldığımda uzaktan kumandalı anahtar bile yoktu üzerinde.aracı teslim almadan önce sordum takılamıyormu diye bilgisayara bağlayıp bakalım dediler ve takılamıyor dediler. 2500 km kontrolüne gittiğimde servisteki kontrolü yapan gence ya bunlara takılmazmı uzaktan kumandalı anahtar diye tekrar sordum bilgisayara bağladı ve daha önceki olaydan haberi olmadığı için takılır hatta istersen cruse kontrol de takalım dedi. Anlıcanız aracı alırken taksalardı kumandanın parasını benden alamayacaklardı fakat sonradan takınca kuzu kuzu ödedik. Yetkili serviste takılan bütün parçalar garantili olmak zorundadır. Aracınızı serviste bilgisayara bağlatın takılıp takılamadığı çıkıyor ortaya.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |