![]() |
|
kaskosu olan mutlaka okusun |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mart 2011 Saat 13:56 |
merhaba arkadaşlar benim kaskom yok ama yakında yaptırıcam bu uygulamay bimeyen çok insan var buyrun
![]() |
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bilgilendirdigin icin yine saol..kaskosu olanlar kesin biliodur bu işlemi;)
|
|
StOcK 99 106 S16/GTI
|
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
200 TL'ye kadar bişeyleri olduğunu biliyorum. Ama Karaman'ın koyunu sonra çıkar oyunu diye de bi söz vardır.
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
![]() ![]() ![]() ![]() |
onlar işini bilir bi kaza yapıyosun firmalar sana ufak birşeyde olsa kocaman gösteriyolar :) az çakal değiller |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
siz sağalun nidemek :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Arkadaşlar küçük bir çiziğe 300-400 TL derler ve mini onarıma girmez bu tutar diye rapor tutarlar. Düzgün çalışan yerlerde vardır tabiki ama malesef çoğu uyanık geçinenlerden.
|
|
![]() |
|
crms ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mart 2011 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
Serkan Usta Özelden mesaj gönderemiyorum size, mesaj kutunuz dolmuş galiba :((
|
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Auto King diye bir firma var pek çok şubesi var onların üzerinden yapılıyor bu işlemler.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
sildim hocam
saygılar
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
anladım bilgilendirme için sağ kardeşim
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
acenta farkı.müşteriyi uyandırması lazım.ama son bir kaç yıldır ek kitapçık veriyorlar ve müşterinin gözüne sokuyorlar,daha fazla insanın haberi var yani. zaten dikkat ederseniz sigorta şirketleri üzerinden bu hizmeti veren firma ve şubelerinin sayısı hızla artıyor.yaşanan sıkıntılarda doğru oranda.. |
|
A3
|
|
![]() |
|
Güzel Paylaşım Teşekkürler kardeşim Ellerin dert görmesin
|
|
![]() |
|
Ben faydalandım. Gayet de memnunum. Önce yaptırmak istediğin yerlerin fotoğraflarını çekiyorlar. Bunları merkezlerine (genelde istanbulda oluyor.) Oradan gelen onaya göre yapıyorlar. Benim arabamda sağ ark kapının çıta üstünde boya çatlağı vardı. + şeklinde. Çıtanın üstünü tamamen kazıyıp yeniden boyadılar. Ve bu işleme ben bir kuruş vermedim. Üstüne bir de çaylarını içtim.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |