![]() |
|
106 Şeffaf Sonar Angel Eye Far |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
darkred ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Konum: Eskişehir.. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mart 2011 Saat 19:19 |
Farlar street art nickli onur beye satılmıştır.Hayırlı olsun.Konu silinebilir...
Düzenleyen darkred - 08 Mart 2011 Saat 12:27 |
|
PA GTI |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kendimiz nasıl takabiliriz? Daha doğrusu tamponu indirmeden nasıl takılacak?
|
|
![]() |
|
darkred ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Konum: Eskişehir.. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Tamponu indirmeden takamazsınız.Arabanın far tesisatına direk takılabilir sekildedir.Tampon söküldükten sonra farı yerine civatalayıp kablo bağlantılarını 10 saniye içinde yapabilirsiniz...Elektirikçiye bağlatma parası vermenize gerek yoktur...
|
|
PA GTI |
|
![]() |
|
Anladım. Ben de kendiniz takabilirsiniz deyince tampon inmeden takılıyor sandım. Keza tampon indirmeyi bilmediğim için size iyi satışlar diliyorum. :)
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim farın alt tarafında 2 adet civata mevcut.106 larda far değişimi için tampon sökülmesi şart..
Aslında 4 adet civata tutuyor tamponu ama malum araç yere yakın olunca sökmesi cok zorlaşıyor :) Düzenleyen darkred - 01 Mart 2011 Saat 21:32 |
|
PA GTI |
|
![]() |
|
Liftsiz tampon indirmek işkence, bilmez miyim..
|
|
![]() |
|
Aynen bende ön lastikleri tahta takoza cıkartarak söküyorum tamponu liftede çıkamıyorum krikoyla desteklemeden :D
|
|
PA GTI |
|
![]() |
|
Günceldir :)
|
|
PA GTI |
|
![]() |
|
ARKADAŞIM BEN DÜŞÜNEBİLİRİM CEP YAZARSAN KONUŞABİLİRİZ..
|
|
![]() |
|
PM attım ... Bu arada farlar araç üzerinden sökülmüştür kargoya hazırdır.... Düzenleyen darkred - 08 Mart 2011 Saat 12:27 |
|
PA GTI |
|
![]() |
|
Farlar street art nickli arkadaşımıza opsiyonlanmıştır.
Teşekkürler |
|
PA GTI |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |