![]() |
|
ankara full istasyon acılıs yarın |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2011 Saat 15:16 |
|
arkadaslar full akaryakıt ıstasyonu yarın ankaradakı subesını acmaktadır ve ılk gune ozel %25 ındırım var akaryakıt fıyatlarının alıp basını gıttıgı su gunlerde ılac gıbı gelecektır.herkese bol depo fullemeler.
FULL ANKARA İSKİTLER İSTASYONUMUZ İLK GÜNE ÖZEL %25 İNDİRİMLİ FİYATLARIYLA 01.03.2011 SALI GÜNÜ HİZMETE AÇILIYOR!
Bu kampanya Full Ankara İskitler istasyonumuzda 12.00 - 24.00 saatleri arasında geçerlidir. Bir araç kampanya kapsamında en fazla 150 TL'lik akaryakıt alabilir. Full Ankara İskitler Evliya Çelebi Mah. İstanbul cad. No:72 İskitler / Ankara |
||
![]() |
||
hakan308 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ben almam mazotu az km yaptiriyor
|
||
![]() |
||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
|
ben yarın gitmeyi düşünüyorum
|
||
![]() |
||
emaftermath ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emaftermath
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nasıl yani..?
|
||
![]() |
||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
|
ben bılmıyorum dızel olayınıda ıstanbulda acılıpta burdan alan peugeotturkey uyesı arkadaslarımızolmustur pek bır sıkayet duymadım
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
mesela gokhan da alıp kullanmıstı. forumda sıkayet eden olmadı. bu ıstasyondan devamlı yakıt alan akrabamda var. herhangı bır sıkayetı yok... |
||
![]() |
||
CihanHançerli ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mayıs - 1992 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CihanHançerli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
o değil de %25 indirimi duyan gider ve coooook uzun kuyruklar oluşur benzinliğin önünde :)
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
ben harem istasyonu açıldığı gün gidip aldım bence mazotu kötüleme hakan az km yapıyor diye ben aldım. 1 ayda 500 km yaptım yarı deponun bi cizgi altında 700 km yi geçicem yine standarttan farklı değil
![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
evet cok dogru erken yol alıp sıraya gırmek lazım :))
|
||
![]() |
||
|
ankara ıstanbul gıbı degıl abı ya cogu kısının haberı yoktur bıle dortlu yakma eylemcesıne bıle dogru duzgun katılım yoktu demekkı fıyatlardan rahatsız degıl cogu arkadas ankara boyle konularda cok zayıf ben yarın gıdecem bakalım
|
||
![]() |
||
|
arkadaslar bugun gıdıp lpg ve benzını fullemıs bulunmaktayıp acılıs ozel ındırım saat 24,00 kadar devam edıyor helede bugunde gelen zamdan sonra ankarada olanlar varsa araclarının deposunu fullesınler lpg1,70 benzin 3,07 dızel 2,68 bence kacırılmayacak fırsat bır daha bulunmaz bu fırsat sureklı zmada cabası gıdecekler ıcın yerı tam olarak ulus ıstıkametınden akkopruye gıderken cevık kuvvette gelmeden sagda
|
||
![]() |
||
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
|
|
||
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
||
![]() |
||
|
dıger taraftan gıdersenız daha ıyı olur cunku sag tarafta kalıyor tandogan tarafından gelıp kazım karabekıre dogru gıdıp 19 mayıs stadını gecınce koruye cıkmayıp sagdan gırıp koprunun altından sola donun ısıklardan sonra 30-40 m ılerıde
|
||
![]() |
||
|
konya yolu tarafından gelırsen ankameleu gelınce koprunun usutune cıkmayıp sag taraftan koprunun altından saga donersen duz(duz gıderken solunda kalıyor) gıdıp ılerde ısıklarda sola donup ters ıstıkamete gecersın |
||
![]() |
||
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
|
çok saolun gidicem şimdi yabancısıyım biraz yani ben konya yolundan gidersem karşımda kalıcak 19 mayıs stadını bilirim kazım karabekiride sora sora bağdat bulunur teşekkürler
|
||
BAHTİYAR KILCI
||
![]() |
||
|
umarım yardımcı olabılmısımdır bulamassan kardesım bırıne sorarken cevık kuvvete gıdecem dersen daha kolay anlarlar genede ozelden numarımı yolluyorum bısey olursa arayabılırsın yardımcı olurum 19 mayısı gecınce kopruye cıkma sagdan gırıp koprunun altındakı ısıklardan sola don ılerıde sagda hemen |
||
![]() |
||
|
çok saolun buldum aldım da/ haberi alan dolmuşcular servisçiler kamyonetler akşama bir yoğunluk yapmış1 saate yakın bekledim ama değdi :) ilk defa benzini fulledim sevdim bu istasyonu %7 de indirim her gün var
|
||
BAHTİYAR KILCI
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ve fotolar
|
||
BAHTİYAR KILCI
||
![]() |
||
|
bayagı sıra olmus desene ben oglen 2 de aldım kımsenın haber yoktu bıde dedıgın gıbı dolmuscular falan gırmısse ısın ıcıne sıra olmustur neyse almıssan sorun yok o zaman kardesım kib |
||
![]() |
||
|
olay olmuş baya dolu polis vardı trafik felç sanki ankaradaki tüm arabalar gelmiş :) işte 21.10gibi ordaydım 22.20gibi anca alabildim 60liraya yakın kardayım böyle bi konu açtığın için tekrar teşekkürler aga sağlıcakla kal.. |
||
BAHTİYAR KILCI
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |