![]() |
|
Mazota Zam ((( 3.5 TL))) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2011 Saat 14:13 |
bıraz evvel mesaj geldı. 8-10 kr artısla mazot 3.5 oldu yanı... benzıne zam gelıp 4.03 olunca mazotada zam gecıkırmı :((((((((((
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gelmese sasardık cecolı kardes aldı basını gıdıyor bakalım bızım lpg ye gelmez
ınsallah |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Zam gelmemesi gerekiyordu surpriz yapti Allah Allah ![]() Düzenleyen koliva - 25 Şubat 2011 Saat 16:02 |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yok böyle bir ülke ya |
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Ne mutlu Türk'üm diyene! Devlete söyle ama toprağa söyleme kardeş. Ne demek istediğini anladık ama yine de bizim ülkemizden başka bişeyimiz yok. Kelimeleri daha dikkatli seçelim. Mazota gelince : Cecoli benzine geldi oh olsun dizele de geldi :D Biz benzinlilerin suçu ne? ![]() |
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Tüplü ve Öfkeliye devam :))) |
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
|
evet 10 numara olmus. aynen katılıyorum :))
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
yaza 4 lira bence
|
|
![]() |
|
line03 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2011 Konum: 1 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Arkadaşlar bizde benzin pahalı ama şu anda gelen zamlar tüm dünyayı etkileyen libya mısır gibi ülkelerin iç karışıklığından kaynaklanıyor. Ayrıca daha da artacak olaylar bitmesse haberiniz olsun :) bir kenarda depolamak lazım.
|
|
peugeot 206+ envy 2011
|
|
![]() |
|
libyada kı bu olaylar bıtınce benzın mazot fıyatları dusexek mı pekı ?
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
düşmez sanmıyorum hepsi bir bahane ve hiçbir zamanda vatandaş düşünülmüyor sadece galon a zam geldi diye yapıştırıyorlar 3 5 hep aynı terane.
|
|
![]() |
|
artık ne diceğimi bilemiyorum
bildiğim tek bişey yazıklar olsun |
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
bu gidişle dizel arabaya tüp taktırıcam :)
|
|
![]() |
|
öyle bi uygulama varmış kankam bende duydum cecoli bilmesi lazım
|
|
![]() |
|
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
tüpünde ögle ahım şahım bir avantajı yok yanı özelikle kışın durum vahim
|
|
2004 1.6 technoplus triptonik 307 ve tabiki atiker
|
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
ben açıcaktım konuyu benden khızlı çıktı kardeşim açmış valla dün akşam gördüm bende zammı işe giderken üzüldüm valla yaza motor alıcam bu gidişle :)
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
sanki daha önce petrolün varil fiyatı 130-140 dolarları bulduğu dönemlerde yaptıkları zammı geri almışlarmıydı , bunuda almayacaklar tabiki %69 vergi.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
güzellll... Sevindirici bi haber...
Artık böyle tepki vericez mecur. Ne demişler tecavüz kaçınılmazsa zevkini çıkarmaya bak....
|
|
![]() |
|
marasov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2010 Konum: öğretmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
3540 oldu gözünüz aydın
|
|
![]() |
|
FIRAT.75 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
geçmiş olsun 5 olsun bizim olsun
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |