![]() |
|
Park Yaparken Direksiyon Sanki kilitlendi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sukur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2011 Saat 00:09 |
Arkadaşlar daha önce de yazmıştım Direksiyonumda sağa sola çevirmelerde müthiş bir cazurtu geliyordu. Maddi imkansızlıktan, ve sorunun tam olarak bilinememesinden ötürü yaptıramadık. Gerçi sponsorumuz Efe, direksiyon Pompası olduğunu söylemişti o zaman. Şimdi görürse mesajımı yine bana kızacak. Söyledik ya kardeşim diye ama:) Bugün daha farklı bişey oldu ve Aracımı park ederken direksiyon aniden kilitlendi sandım. O derece sertleşti. İki elimle uğraştım zorla döndürerek park yapabildim. Yani sanırım bu problemin son raddesine geldim artık. Daha önce yaşayan var mı? Sizce yarın arabama binmeli miyim? Efe usta şayet mesajımı görürse ona da bir soru sormak istiyorum herkesten özür dileyerek: "Bu da direksiyon pompası probleminin geldiği son nokta ise taksitle birşeyler yapmamız mümkün olur mu? Kart veya normal
Düzenleyen sukur - 23 Şubat 2011 Saat 00:09 |
|
PUG 206 1.4 XR 2000 BORDO
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
araç 106 ise kango nun direksiyon pompası oluyor bilgine bende yaşamıştım aynı sorunu kango pompasının çıkmasını almıştım 100 150 lira arası fiyatı vardır diye tahmin ediyorum
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sukur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet 106 üstad araba. Elektrikli Direksiyon Pompasıymış. Efe Ustaya bir sorayım bulursak onu takalım. Zira o elindekine 300 lira fiyat çekti.
|
|
PUG 206 1.4 XR 2000 BORDO
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |