![]() |
|
Arabanın Arka sağı, soldan daha yere yakın.YARDIM. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fifietto ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2011 Saat 21:42 |
Merhaba arkadaşlar,
Bu gün bir Peugeot 206 satın aldım, sanırım benden önceki sahibi arabanın arkasını aşağa indirtmiş, Arabanın kıçı yere çok yakın ama sağ tarafı soldan en az 10 santim daha aşağıda, Helezon ayarları birbirinden farklı olduğu için mi? ayarlatmak için nereye gitmeliyim?? |
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Torsiyon ayarından kaynaklı olabilir..
Amortisörün biri patlak olabilir..
İyi bir amortisörcü neyden kaynaklı oldugunu söyler bence size..
|
|
![]() |
|
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
arkadaşım alırken bakmadınmı sağına soluna
helezon ayarı olmazda arkada torsiyon dan ayarlanır, torsiyon rulmanı arızalıda olabilir |
|
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
dostum alırken bakmadın mı gercekten, aracın etrafonda bir döneydin hic degilse, bir ustaya göster bakalım, burdan bisi söylemek cok zor, umarım kolay bisidir halledersin
|
|
![]() |
|
fifietto ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Arkadaşlar daha önce böyle bir durumla karşılaşmadığım için dikkatimden kamış gerçenten. Şimdi biraz araştırdım, Torsiyon ayarından sanırım.. Yorumlar için teşekküler.. İzmirden bir arkadaş varsa yardımcı olsun lütfen, hangi ustaya götüreyim??
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar öndeki yaylar birbirinden farklıymış o yüzden arkayıda etkiliyormuş, bu gün yayları dağiştirttim, spor yay taktırdım ve sorun hallodu, arkadaki farklılık tamamen ortadan kalktı.
Düzenleyen fifietto - 04 Mart 2011 Saat 01:29 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ne yayından bahsedıyorsun anlayamadım??? 206 nın arkası torsıyon zaten. bu nedenle yay yokkı!!!
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
öndeki yaydan bahsediyor önceki yazmış yanlışlıkla
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hımm evet haklısın... :))
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |