![]() |
|
307 Teleflex LPG Kiti Taktırdım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
alpice ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2011 Saat 09:51 |
|
2 Gün Önce 2004 Model 307 (XT Premium Triptronik) aracıma Teleflex LPG Taktırdım, Aracın kaputunu açtım tüpün takıldığını usta söylemese anlıyamayacaktım, aracı çalıştırdıktan sonra birkez hafif gaza basmam yeterli hemen gaza geçiyor. Ayrıca Aracın çekişinde en ufak bir fark yok. Depoyu 60 tl'ye fulledim 100 km yol yaptım ve LPG ibresinde bulunan 4 ışıktan sadece 1 ışık söndü, eskiden olsa 45 tl ye 100 km yol yapardım ve benzinliğe zor yetişirdim. Şimdi ağzım kulaklarıma varıyor.
![]() |
||
Dertlere bir derman aman ALLAH
Aşk ile dön dur ey koca devran Cürüme bulandık, Estağfirullah Gam ise seyran, Mevt ile bayram |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
tebrık ederım... sende dogru yolu bulmussun :)))
hayırlısı olsun gule gule zevkle kullanmanı dılerım. teleflex bu konuda en ıyılerden...
gercekten duzgun montaj ve ayar yapıldıgında motor lpg ıle cok guzel calısıyor. bunu bılen bılıyor...
|
||
![]() |
||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
|
tam hesabı bekliyoruz hayırlı uğurlu olsun
|
||
![]() |
||
lamblia ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
hayırlı olsun.benim de 307 aracımda teleflex takılı.80000 de taktırdım.araç şu anda 100000 km de.önemli bir arıza yaşamadım.çekişi de gayet güzel. yakıtı da ortalama 0.230 kuruş civarı. ortalama 100 km de 10 lt lpg tüketiyor.uzun yolda ise 110 km hızla 8.5 lt lpg tüketiyor.90 km hızla 7.5 lt lpg tüketiyor.bilgin olması açısından söyledim.sana sorum şu: lpg yi taktırdıktan sonra vites geçişlerinde bir anormallik oldu mu?
|
||
2003 peugeot 307 xt tiptronik teleflex gfi lpg
|
||
![]() |
||
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
|
hayırlı olsun
toplam maliyeti ne oldu acaba |
||
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
||
![]() |
||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
|
merhaba nerede taktdırdın lpg yı bırde fıyatı kac lıra
|
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
yanlış bilmiyorsam piyasamızdaki en pahalı lpg dönusum sistemi teleflex. bi kaç kişiden 2000tl diye duymuştum
|
||
![]() |
||
cesar67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
arkadaşlar bende bugün lpg yi fulledim tam 70 tl ye ve yola çıktım 260 ıncı kilometrede bitti. 37 kuruş gibi bişey yakmış oluyo km hesabına göre bu fazla deilmi?ben mi yanlış hesaplıyorum?
|
||
![]() |
||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
|
sanırsam yanlıs hesap etmıssın bılgıdım hesap seklı 70/260=0,27 kurus yakıyor ortalamada |
||
![]() |
||
cesar67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
hımmm bende tam tersi yapıyodum 260/70= senin dediğin gibiyse çok da fazla değil otomatik olduğunu ve ortalama 120-130 km arası geldiğimi düşünürsek normal geldi bana..:) bu arada lpg den midir bilmem 165 i geçmiyor araba köküne kadar basmama rağmen :)
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
cesar lpg de de benzinde de performansın değişmemesi lazım, iyi bir usta bulup güzelce ayarlaman lazım.
sonuçda karbüratörlü değilki benzinde 190 yapsın gazda 160 yapsın (:
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
evet o sekılde hesabı yanlıs yapmıssın. 70 lıraya 260 km yaptıysan 70 i 260 a bolersın. arkadasların soyledıgı gıbı 0.27 TL yanı 27 KR bulursun.
sanıyorum kı bu km yı kesıntısız olarak uzun yolda yaptın. cok bastıysan sehır ıcı yakıtını bulur. dolayısıyla 27 kurus normal gıbı sankı. yalnız 165 ı gecmemesı bıraz ılgınc. o anda benzıne alsaydın benzınde kaca cıktıgını bır deneseydın. sıkıntı motorda mı yoksa lpgde mı anlardın...
|
||
![]() |
||
alpice ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
Vites Geçişlerimde hiçbir değişiklik olmadı, yani eskisi gibi hiçbir sorun yok.
|
||
Aşk ile dön dur ey koca devran Cürüme bulandık, Estağfirullah Gam ise seyran, Mevt ile bayram |
||
![]() |
||
|
Tam hesap şu şekilde (09.03.2011 KIŞ ) 50 TL'lik LPG ile 250 km yol gittim. Geçen Ay 50 TL'lik Benzinle 100 km ancak gidebiliyordum. yani yarı yarıyadan daha aza indi. Usta demişti zaten %60 tasarruf sağlar diye.
|
||
||
![]() |
||
|
Teleflexin Toplam Maliyeti 2000 TL
|
||
||
![]() |
||
|
Ankara Tunalı Lpg de taktırdım 2000 TL'ye
|
||
||
![]() |
||
|
afedersın ama nıye ayrı ayrı mesaj yazarak burada kalabalık olusturuyorsun?????????????????????
hepsını tek mesajda bırer bosluk bırakarak yazamazmısın..........
|
||
![]() |
||
|
Hayırlı Olsun LPG Güzel Seçim
|
||
![]() |
||
|
SANANE |
||
||
![]() |
||
|
terbıyesızlık yapmanın luzumu yok. sana kotu bır sozmu ettımde boyle cevap verıyorsun???
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |