![]() |
|
KIRMIZI SEYTANIMDAN AYRILIYORUM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2011 Saat 22:03 |
MRB ARKADASLAR.BUGUN KIRMIZI SEYTANIM YENI SAHIBINE MRB DEDI.NASIP ISE PAZARTESIDE KAVUSACAK.UMARIM YENI SAHIBI BENIM GIBI DEGERINI BILIR.ASLINDA DAHA ONCE HIC PEUGEOT ARACIM OLMADI VE BU ILKTI.ONCEKILER 3 ADET 2006FIESTA,2000PASSAT,2001VECTRA CDX,94VECTRA CT,1998 PASSAT TDI ARACLARA SAHIP OLDUM.FAKAT FIESTA HARICINDE 206 ILE EMSAL TUTABILECEGIM BIR ARAC YOK BU ARACLARIN ICERISINDE.NEDEN ISE BEN BU 206 DA FIESTADA BULDUGUM GUVENI VE SAGLAMLIGI BULAMADIM VE DONANIM OLARAK FIESTADAN COK EKSIK YANLARINI BULDUM.MOTOR OLARAK IKISIDA AYNI MOTORU KULLANMAKTA LAKIN DONANIM BI HAYLI EKSIK GELDI BANA.ŞANZIMAN FIESTAYA GORE DAHA AGIR KALIYOR.BURDA PEUGEOTU KOYULEMIYORUM FAKAT ARTI BULDUGUM YANLARINIDA INKAR ETMENIN SAKINCASI YOKTUR SANIRIM.LAKIN GORUNUS OLARAK FIESTAYLA KIASLAYAMAM BUDA BIR GERCEK.
BURDAN TUM PEUGEOT KULLANICILARINA KAZASIZ BELASIZ GUNLER DILERIM
|
|
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alana da satana da hayirli olsun. Umarim bu satis sizi forumdan uzaklastirmaya neden olmaz. |
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
Hayırlı olsun Allah bereket versin Alacağınız arabayı bu forumda da görmek isteriz bizi terk etmeyin :):)
|
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı olsun
|
|
![]() |
|
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
etmem merak etmeyın sızın yorum ve tecrubelerınıze ıhtıyacım var
|
|
|
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Hayırlı olsun..
|
|
![]() |
|
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
hayırlı olsun
|
|
![]() |
|
FIRAT.75 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
biri gideeer biri gelir bu arabayı unutmak zor olur sizin ama nasip yeni sahibi iyi bakar umarım
![]() |
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
hayırlı satışlar yine yeni bir peugeotla seni bekliyoruz
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hayırlısı olsun kardeşim allah daha iyilerini nasip etsin inşallah..
|
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Hayirlisi olsun
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
hayırlı olsun.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
saolun arkadaslar.umarım yabbım hepımız ıcın hayırlısını verır
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
ayrılmaya son 1 gun kaldı
![]() |
|
|
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Allah sabır versin...
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |