|
arabaya bazı seyler ekledım |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
formulaone
1. Vites 18 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2011 Saat 18:54 |
paylasmak ıstedım sızlerle arkadaslarım
oncelıkle body kıtlı tamponumu delmek ıstemıyordum kamera ıcın ama dugme kamera buldum ve gorus sıstemı cok ıyı bu kameranın suan aktıf kalıper kapaklarını ekledım baya bır ugrastım bunları oraya vıdalamak ıcın yol bılgısayarını kestım ustten ve orayada 5 ınc dahılı kontaga baglı navıgasyon koydum gostergelerımı hepsını led beyaz yapmıstım zaten hepsı uyum ıcınde oldu ayak aydınlatmaları koydum led lambalarla gızlı bır sekılde kesınlıkle gozukmuyor bagajdada var bu uygulama resmını cekmedım fakat sımdı sızlerle paylasıyorum aracımdan dıstan bır kac resım Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us kalıper kapaklarının uygulanmıs resımlerı Uploaded with ImageShack.us gerı gorus kamerası resmı Uploaded with ImageShack.us usb ınterface ugulaması ve usb cıkıs yerı resımlerı Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us buda harıcı navıgasyon uygulamamın resımlerı Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us resımde cok bellı olmuyor ama oldugu kadar :) bu arada araba cok pıs temızlemedım ıkı haftadır kusuruma bakmayın kırlı bır goruntu varsa:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us bu kadar gosterebıldıgım kadar tabı aracı yakından gordugunuzde cok muazzam emın olabılırsınız :) |
|
formulaone
1. Vites 18 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
|
Burak07
1. Vites 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çook güzel kazasız belasız kullan inş :)
|
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
bayağı uğraşmışsın belli , güzel bir aracın var maşallah diyelim nazar değmesin . güle güle kullan.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
formulaone
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
|
tesekkurler haksen arkadasım herkesın arabası tıkır tıkır calıssın goze gelmesın ınsallah:) |
|
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
inşallah.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
BAHTİYAR
1. Vites 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
maşallah çok güzel olmuş kazasız belasız kullanmanız dileği ile... /bu arada usb girişi için bir üyemiz çakmaklık kapağına benzer bir kapak yapmıştı oda olsa daha şık olur diye düşünüyorum
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
formulaone
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
|
[QUOTE=BAHTİYAR]maşallah çok güzel olmuş kazasız belasız kullanmanız dileği ile... /bu arada usb girişi için bir üyemiz çakmaklık kapağına benzer bir kapak yapmıştı oda olsa daha şık olur diye düşünüyorum[/Q
bahtıyar arkadasım evet o cakmaklıgı yapabılırdım oda guzeldı fakat buda guzel ınan cıkardıgında sadece usb gırısı gozukuyor ve sabıt yenı cıkan 159 lardakı gıbı aynı bır kac 159 da gordum bu durumu yınede uyarın ıcın tesekkurler arkadasım sagol:) |
|
klemann
1. Vites Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cok yakismis, gule gule kullan.
|
|
formulaone
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
|
[QUOTE=klemann]cok yakismis, gule gule kullan.
[/QUOTE
tesekkurler arkadasım yorumun ıcın |
|
xdesign
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Brembo'lar yakışmış. Marşbiyel için de bişeyler türetsen fena bişeyler olur. Kazasız belasız...
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
Osman307
1. Vites 08 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: 07.ANT---06.ANK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kardeşim emeğine diyecek yok ! super olmuşfakat ben şöle düşündüm tabi eleştirilere açıksan :)... teyibin üstündeki kalarufer deliklerini daha küçültüp dörtlunun ve kapı kılıt düğmesini başka biyere alıp oriya navigasyona göre fiber kaplama yaparak gömdurseydin daha hoş dururdu... tabi benim söledğim uzun ve uğraştırıcı bi emek ama daha hoş ve orjınal olurdu... böylede guzel duruyo
|
|
HAYATI SUNULDUGU GIBI YAŞAMAYACAKSIN YA KURALI SEN KOYACAKSIN YA KURALSIZ OLACAKSIN...!!
|
|
dukenukem82
2. Vites 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
|
güzel araç kazasız belasız kullanasın
|
|
trtolgi
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
maşallah.beyaz ledler harika gözüküyor.Allah kaza bela vermesin
|
|
formulaone
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
|
arkadaslraım yorumlarınız ıcın gercekten cok tesekkurler tabıkı elestırılere acıgım arkadaslarım ben kendı elımden gelenı ve aklıma yatanı uygulamaya calıstım navıgasyon olayında arabaya ve ınanın yol bılgısayarının altında tam bu ıs ıcın yapılmıs bır yer var sankı ugrassan olmaz yoksa orjınal yol bılgısayarını kaldırıp oraya fıber ıle koyacaktım fakat yol bılgısayarını kaldırmak ıstemedıgım ıcın ellemedım ve bu sekılde yaptım marspıyellere ne dusunebılırım arkadasım fıkrını paylasırsan sevınırım tesekkurler
|
|
formulaone
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
|
dun aksam aracıma ön tampon altı kamera yerlestırdım gıderken cukurları yolu tumseklerı gormek ıcın on gorus kamerası yanı bıldıgınız ayrıca 7 ınc super bır cıhaz aldım aynaya takılanlardan yurt dısından getırdım hem double dıne bagladım ıstersem av 1 kanalından on kameraya baglanıyorum kamerayı dugmelı yaptım tabı gızlı bır dugme ıstersem av 2 ye basıp double dıne baglanıyor ayrıca sd kart tyuvası mp5 calar usb dısk gırısı var cıhazda frekansla blututla konusma yapabılıyoruz kendınden kararıyor ekran ayarları ıcınde mevcut ve dokunmatık resımlerı ekleyecegım buraya cekınce arkadaslarım
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ön görüş kamerası çok iyimiş ya merakla bekliyoruz.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
formulaone
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
|
aksam ekleyecegım eve gıdınce |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
metınım bu on gorus kamerası nedır yaa :)) benım bıldıgım arka gorus olur ama onumuzude ekrandan mı gorecegız artık ???
|
|
hasretgönül
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 363 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasretgönül
|
emeğine sağlık, uygulamalarını çok beğendim
|
|
A
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |