![]() |
|
206 1.4 TURBO VARMI YOKMU ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
albay32 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2011 Saat 14:35 |
ARKADAŞLAR MALUM DİZEL OLANLARDA TURBA VAR AMA GEÇENDE BİR ARKADAŞIM İDDAA ETTİ MOTOR KAPUTUNU KALDIRDIM BU ARAÇTA TURBO VAR DİYEE İDDA ETTİ BEN ZANNETMİYORUM SİZCE ?
|
|
![]() |
|
albay32 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ARACIM 206 1.4 BENZİNLİ COLORTLİNE 2002 MODEL
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
YOK!
|
|
![]() |
|
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yok
|
|
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
mümkünatı yok
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
katılıyorum
![]() saka bır yana modıfıye edılıpte turbolanmıs olma ıhtımalı var ama kım 1.4 206 ya turbo takar kı :))) Düzenleyen cecoli - 17 Şubat 2011 Saat 16:34 |
|
![]() |
|
benzinli 206 larda turbo yoktur.
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
![]()
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
benzinli 206 da yok turbo
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Keşke olsaydı ![]() |
|
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
iyiki yok. Turbo sorun çıkardığında masrafını düşünmeyin bile derim. şu anda kmde 35-40 krş yakan benzinli araçlarımız turbo olduğunda ne yakardı düşünmek istemiyorum.
|
|
![]() |
|
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
hayal ürünü
|
|
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|
![]() |
|
PCcolog ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2010 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Yok, kardeş.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
var demek isterdim :))
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
evet turbo yok dizel versiyonunda turbo var
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |