![]() |
|
peugeot 206 hararet sorunu kaç derecede fan açar? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2011 Saat 18:33 |
2001 model 1.6 motor 110 hp'lik peugeot rolland garos aracım var.fanı
kaç derecede açar normalde?benim aracım 90 ile 100 derece arsında
sürekli hararet ibresi hatta 100 ün üzerinede çıkıyor bazen.ilginiz için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar?
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu konu kaç kere açıldı çok merak edıyorum
|
|
|
|
![]() |
|
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
abim kusurabakmayın tam net bi cvba ulaşamadığım için açtım...bi arkadaşımız 90 derecede açar diyor.bir diğer arkadaşımız 90 dereceyi geçmez diyor...farklı cvp lar geldiğinden dolayı net bi cevaba ulaşmak için açtım tekrardan...
saygılarımla |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
dostum aynı konuna bunu yazarsan konun zaten en yukarı gelecektir su an ben yazınca geldigi gibi baska biri dsaha sana yardımcı olabilr bence sen bir servise gosteriver aracını hic olmassa icin rahat eder 100 u gecmesi sorun var demektir emin ol
|
|
![]() |
|
pevo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
bende de 306 platınum var büyük ihtimal mtor contasından aynı sorunu bende yaşıyorm :)
|
|
***306 PLATINUM SEDAN***
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-306-2000-model-peugeot-306-platinum-37846328/detay |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |