![]() |
|
full grup motorlarda hangi lpg kit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
caprice41 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı caprice41
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2011 Saat 23:04 |
arkadaşlar full grup aracı olan arkadaşlar hangi lpg kitini kullanıyor ve memnuniyet durumu nedir. gördüğüm kadarı ile aracında full grup motor olan araç sahipleri performans ayar uyum ve yakıtta sorunlar yaşıyor. deneyimi ve yaşanmış tecrübeleri burda paylaşalım istedim.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
konuyu açmadan önce araştırdın mı bilmiyorum ama sanırım bu ve benzeri konular forumda zaten olması lazım.
forumumuzda cecoli kullanıcı adlı cem abimiz var. o bu konuda ciddi tecrübe ve fikir sahibidir. konuyu görürse yorum yapar.
ama olmadı sen yinede özel mesaj at kendisine.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
metın abı selamlar :))
@caprıce41 = abıcım hatırlarsan senle daha once konusmustuk. daha once soyledıgım gıbı ben en cok atıker konusunda bılgılı oldugum ıcın atıkerı soyleyebılım. elbettekı full grup ıle calısan baska kıtlerde var ama dıger markalarla ılgılı bılgım daha az oldugundan kesın bırsey soyleyemem...
bu durumda ustalık faktoru olayı cok degıstırdıgı ıcın esasında duzgun calısacak bır sıstem, montaj veya ayar yuzunden duzgun calısmayıp sıkıntı cıkarabılır... mesela zavolıde full gruplarda calıstıgını bılıyorum ama senınkınde farklı bır sıkıntı olabılır...
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
full grup enjeksiyon hangi arabalarda var ? 206 direk enjeksiyonmuydu ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |