![]() |
|
Maxxis Ma-Z1 mi Dunlop Sport 01 mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emredeniz ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2011 Saat 19:10 |
Arkadaşlar uzun zamandır pek ugrayamdık..pek bı eksıklık hıssedılmemıstır ama herkese tekrardan merabalar saygılar :)
Sonunda ıstedıgım jantı buldum haftaya alıcam ınsallah.. lastıklerı bı degerlendırırsenız sevınırım.. Araç 206+ |
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
![]() |
|
emredeniz ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dunlop takarsam 185 60 R15 olacak
Maxxis takarsam 195 60 R15 olacak.. |
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
Maxxis 195 50 R15 pardon..
|
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dunlop her zaman icin Maxxis den kalitelidir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
Dunlop un yanakalarından dolayı jantı pek gostermeyecegini dusunuyorum ama cok bı fark olur mu acaba klemann?
|
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
tabiki cok farkli olur, 50 yanak her zaman icin yakisikli olur. ama soyle birsey var peugeot larin camurluk aralari cok genis. ozelliklede on camurluk sacma derecede yuksek. eger indirmeyeceksen 50 yanak lastik çok sırıtır bence. yok indireceksen de 60 yanak surtme yapar. hayirdir lastikleri kelepirmi buldun illaki o lastikler olacak diyorsun ;)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
Yok babacım indirme kaldırma yok :) aslında haklısın sırıtabilir yukseklıkten dolayı..
kelepirlikte yok valla fazla para vermek ıstemıyorum suanda..bıde fazla bos zamanda yok biyerde buldum ıstedıgım jantı gıdıp orada herseyını yaptırıp geleım dıorum arayıp durmıyım bıyerlerden dıyorum.. ama bana uygun fıyatlı iyi lastıklerı soleyebılırsen ben o gıttıgım yerden bı bakayım yınede.. ortalama fıyatlarını da yazarsan cok makbule gecer babacım saolasın sımdıden.. :) |
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
![]() |
|
fiyatlardan son gunlerde haberim yok ama lastik alicak olsam Kumho yada Kleber alirdim. Kleber michelin in yan ürünü. gayet guzel. hem yaz hemde kış lastiklerim var yedek arabamda, gayet memnunum. Kar lastigi alacaksan Kleber krisalp al derim. ama yok yazlık alacağım diyorsan kumho ecsta supra olabilir, KU 911 olabilir, Ku 31 olabilir. tabiki cok daha iyi lastikler var ama bu dedigim lastikler hem kaliteli hemde fiyati uygun. sana son bi tavsiye kardeşim ;) eğer jant a para vereceksen 15 inch e para verme. kesinlikle 16 al. 206+lara cok yakisiyor.
|
|
![]() |
|
hakan28 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 12 - Nisan - 1989 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2010 Konum: Giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
hankook ventus v12 evo bunada bakabilir parasının hakkını fazlasıyla veriyo 110 tl olması lazım tanesi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
eyvallah babacım..ben senın dedıklerını bı arastırayım ozaman..bu arada istediğim jant ın 16 sı yok :)
207 rc jantı istiorumda 5 kısa 5 uzun kollu olan..206+ ların ilk jantlarından yani.. bu lastık fıyat işide zor arkadas adam sıtesınde yazıo atoyorum 180 sanayıye gıdıosun 130 dıo..ille bı sanayıye gıdıp ogrenmek lazım yanı :)) |
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
teşekkurler hakan bakayım babacım..
|
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Katılıyorum.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
Valla su hankook a baktım..herkes iyi şeyler yazmıs fıyatıda gayet uygun bı jantcıyı arayım bakım yarın.. tesekkurler arkadaslar baya yardımınız oldu saolun..
Saygılar :) |
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
en iyisi yokohamadir kardes....istersen onlarada bak..
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
dunlop çok güzel 205 40 17 ve 185 55 15 kullandım. harika maxxis de kullandım eskiden lastik değil ya
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
eyvallah beyler saolun..zaten hankook ve dunlop arasında birini secıcem artık tesekkur ederım herkese saolun beyler.. :)
|
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
![]() |
|
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
bende uzun süre araştırdıktan sonra hankook ventus evo aldım maxxis in dediğin modelini birebirini görme şansım oldu ama çok sertti 100 tl de fiyatına dediler ama ben hiç görmediğim yani resmini gördüm ama birebir görmediğim hankook u 125 tl ye sipariş vererek aldım çokda memnunum lastikleri çok zorlamadım ama bana iyi geldi tavsiye ederim |
|
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|
![]() |
|
emin1689 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
abi jantı takınca resim eklersen bi görelim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
Emincim taktım jantları bence çok güzel oldu..yıkayacagım arabayı yagmur yagıp duruyo yıkayamıyorum ama yıkayım guzel bı fotograf koyacagım burdan gorebılırsın babacım..zaten arabada bi iki değişiklik yaptım film falan onlarında koyarım fotolarını artık.
|
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
Buarada dunlop sport 01 taktım gayet memnunum.. :)
|
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |