![]() |
|
ACIL SATILIK 15 ALESSIO JANT PIRELLI P600 LASTIK |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
![]() ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2008 Saat 15:30 |
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 40 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satışlar..
|
sınan alsana super jantlar...
|
Senın sozun vardı sen unuttun ama ben unutmadım KANKAM ![]() ![]() ![]() ![]() |
BU AKSAM SAAT BESE KADAR ALMAK ISTEYEN OLURSA
JANT+LASTK 400 LIRA SAAT 5 TEN SONRA ESKI FIYAT |
BEDAAVE
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 42 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satışlar abi
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
abi pazar gunu bakalım eger satılmazsa benım cantlarla takas yaparız sanada uyarsa |
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : Belirtilmemiş Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2008 Konum: İSTANBULLL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
umarım satılır...
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 38 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
hayırlı satıslar bı kurtulamadın abı sunlardan :)
|
IKI GUN ONCE SOKTUM ARABADAN ZATEN KURTULMAK GIBI DERDIM YOK KI KARDESIM SADECE BUGUN BIRAZ SIKISTIM YARIN BI ODEME VAR ONDAN BU FIYATI VERDIM :)
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 42 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Şimdi ne var abi arabada jant-lastik
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : Belirtilmemiş Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2008 Konum: İSTANBULLL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
abi bi an once tak bı seyler bole cok cırkın duruo...:)her sbh moralımı bozuo..
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 39 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2008 Konum: Moskova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
hayirli satislar deran abi
|
|
SAC JANTLAR :( ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SUNLARI SATARSAM LASTIK ALICAM TFT BLACK EDITION LARI TAKICAM :) |
bugun yıne gordum gecerken ust taraf paris alt taraf iran:):):)
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Ne kadar abi o jantların fiyatı bende mı baksam :)
|
|
Hakan GÖKDEMİR
HANGILERI ANLAMADIM HAKANIM |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
TFT BLACK yeni takacakların abi
|
||
Hakan GÖKDEMİR
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 40 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Tekrardan hayırlı satışlar..
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |