![]() |
|
peugeot 206 hararet sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2011 Saat 11:48 |
mrblar arkadaşlar yeni bi peugeot kullanıcısıyım.2001 model 1.6 110
hp'lik rolland garros aracım var ve üzerinde atiker marka ıralı sistem
tüp var ama kullanamıyorum.araç yolda seyir halindeyken zorlandığında benzinden
tüpe geçiyor kendiliğinden ve zorlanma bittiğinde benzinden tüpe geçiyor tekrar
nedeni ne olabilir?bir diğer sorunum hararet sorunu; aracı çalıştırıyorum 2
km gitmeden düz yolda hararet 90 üzerine çıkıyor biraz yol aşdığımda
hararet 110 derecelerde geziyor.bende sanayiye gttim tüpü iptal etti
usta termostatı değiştirdi tüpün beyninin bozuk olduğunu söyledi.şimdi
araca benzinde biniyorum ve hararet eskisine göre 90 dereceyle 100
derece arasında gidip geliyor yokuş yukarı zorladığımdaysa hararet
götergesi100 derecenin üzerlerine çıkıyor.şuanda hararet 90 ile 100
arası değişiyor sizce normal mi şuanki durumu 90 da fan açıyor.206 larda
hararet normalde kaçta oluyor?ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
alaaddin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bendede 2000 1,6 roland garros var aynı sorunu yasamıstım 95 i filan buluyo o zaman fan devreye giriyo |
|
iyi çalışmalar
|
|
![]() |
|
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
teşekkürler
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hararet 100 dese su kaynama yapar kardesım motoru elıne alırsın valla yaga su karısırsa kotu olur ama gostergede bı bozukluk olabılır sen fan müşürünü degiştir 85lik falan tak 90 a az kala fanı açması gerekır aksı halde cok kotu sonuclar dogabılır hafıfe alma bunu kardesım |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
tugrulavci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tugrulavci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sorun bendede vardı radyator orjinal olmadıgı içinmiş radyatoru değiştirdim orjınal taktım sorun kalktı. |
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
Once dusuk termostat takarak bir deneyin ve sorunu ciddiye alin aksi halde cok sikinti acabilir basiniza
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |