![]() |
|
peugeot 206 hararet sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2011 Saat 01:13 |
mrb arkadaşlar 2001 model 1.6 110 hp''lik peugeot 206 rolland garros
aracım var harareti 90 ile 100 derece arsında değişiyor normal mi?hatta
bazen 100 ün biraz üzrine çıkıyor?yardımcı olursanız sevinirim?ilginiz
için şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
pendikpeugeotservis ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: USTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pendikpeugeotservis
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SLM ARKDAAŞIM SNN ARACINI HARARRETİ NORMAL MAKSİMUM 105 KADAR CIKAR CİFT KADEME FAN ODUĞU İÇİN NORMAL FAN CALIŞMASSA 105 GECTİMİ PROPLEM ONA GÖRE TEDBİRİNİ ALIRSIN OK
|
|
pendik peugeot servisi
kaptanotomotiv |
|
![]() |
|
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok teşekkür ederim...(PENDİKPEUGEOTSERVİS)
|
|
![]() |
|
Bazen benzinde 105 dereceyide geçiyor ustam zorladığımda yokuş yukarı giderken.
|
|
![]() |
|
Bazen benzinde 105 dereceyide geçiyor kırımızın altındaki kalın çizgiye yaklaşıor ustam zorladığımda yokuş yukarı giderken.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
sogutma sıstemınde bır sıkıntı var sanıyorum. 100 un uzerıne cıkmaması gerektıgı kanaatındeyım. kac derecede fan actıgına emın olmak lazım...
|
|
![]() |
|
Yusuf Tekoglu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 22 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: Çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
Benim Araç 95 geldi kafayı yiyodum hemen sanayiye gidip yaptırdım kopmle fan ön panel değişti. 200 TL parçalar.150 TL işçilik aldılar. artı bide düğme yaptrdm nolur nolmaz die seninki benzinli en fazla jonta yakarsın ama dizel araç kullananlar için hararet çok önemli.
|
|
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...
Mercedes Vito 112 CDI VIP 34 CTC 01 |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
syun kaynama derecesı 90 degılmı yoksa ben mı yanlıs bılıyorum :D |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
ayrıca konuyu ıkı yere acmana gerek yok kardesım bı yere acsan yeterlı :) Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 15 Şubat 2011 Saat 18:42 |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Galiba 100 derece olması lazım kaynama icin..
![]() Hararet müsürün, ya da termostatın bozuk olabilir.. Onları bi kontrol ettir bence..
|
|
![]() |
|
termostatı değiştirdim şuan benzinde biniyorum abim araca 90 derece ile 100 derece arasında oynuyor hararet ibresi bazen yokuş yukarı zorladığımda 100 dereceyide geçiyor.yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
acaba normali kaç olmalı benim arkadaşımın 2000 model roland garrros u var arkadaşımın aracı 90 derecenin biraz üzerinde 95 derecenin altında sürekli.normalini bilen var mı arkadaşlar 2001 model 1.6 motor 110 hp lik rollland garros un harareti nasıl olmalı normali nedir?(termostat bozuktu değiştirdim hala 90 derece ile 100 derece arasında oynuyor hararet ibresi bazen yokuş yukarı zorladığımda 100 dereceyide geçiyor)
saygılarımla Düzenleyen semih - 17 Şubat 2011 Saat 02:49 |
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Diğer araçlar 90'da kavrama (stock ısısı) yaparken Peugeot ve Citroen'ler 95'te kavrar. Benim aracım da 100'e bazen kafa atıyor. Yoğun trafikte oluyor bunlar. Kısa süreli şey tabi. Boşluk bulduğunuzda 2. viteste 3500 rpm'ye kadar çıkın sonra 3'e atın devrinizi koruyun normale dönecektir.
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
termostat değiştirdim eski termostatda 80-90 arası geziniyodu yeni termostattan sonra 90-100 arası yokuş çıkarken veya zorladıgımda 110 a doğru yaklaşıyor termostatda orjinal serviste değişti bnde anlamadım bi sorunmu var normalmi
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
90 kaynama 100 buharlaşma diye bılıyorum ben
![]() |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
|
gencoto izmir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2011 Konum: ototamirci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gencoto izmir
slm arkadaşım senin sorunun radyatörden kaynaklanıyor diğer durumlarda termostat açmasssa fan açmaz ve conta yakarsın devamı motora kadar iner bir an önce deneyimli bir arkadaşa göster
|
|
![]() |
|
benim arkadaşın 2000 model 206 rolland garros u var ve hararet ibresi 90 dereeceyi çok az bişe zorluyor.orjinali bu mu acaba arkadaşlar...saygılarımla....
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
termostat açıyo fan açıyo bi sıkıntı yok ama hafif 2 ay da bir su eksiltiyo max dan min e düşüyo ama bi su akıntısı izi yok yağa karışan su yok anlamadım heralde radyatörde bişey var
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
gencoto izmir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2011 Konum: ototamirci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gencoto izmir
arkadaşlar pejo ların genellikle fan açma derecesi 95 dir bundan sonrası sorun demek tir daha yukarı çıkarsa hemen bir uzman arkadaşa gösterin
|
|
![]() |
|
teşekkürler arkadaşlar bilgilerinizi paylaştığınız için...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |