![]() |
|
Babam Toyota Gibi Adam Diyenlere... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2011 Saat 13:48 |
Toyota Yakıt Sızıntısı Nedeniyle 1.7 Milyon Aracını
geri çağırdığını Açıkladı. Kuzey Amerika da Bazı LEXUS, Avrupada da AVENSİS Modellerini Kapsayan Geri Çağırma İşlemi Kapsamında TÜRKİYE den Toplam 3 Bin 400 Adet AVENSİS Geri çağırılacak.. |
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yinede Toyota hatasini Kabul edip arizali modelleri geri cagiriyor peugeot hatasini Kabul ettigi halde garantili araci onarmiyor
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
bende yıgıdı oldur ama hakkını ver" fıkrındeyım. pug a bınmeme ragmen benımde japon otolarına karsı ozel bır merakım vardır. toyotanın prensıplerınıde cok takdır ederım... genelde aracları saglam ve dayanıklıdır. ayrıca urettıgı malın arkasındadır. oncekı calıstıgım sırkette 2 yıl boyunca her turlu yol kosulunda 2004 corolla sol kullandım. servıs ve bakımlarınıda ben yaptırırdım. 99.000 km de garantıden amortısorunu degıstırdıklerınde cok sasırmıstım... :))
|
|
![]() |
|
![]() bu konuda bende katılıyorum ama yinede peugeot diorum |
|
![]() |
|
Yusuf Tekoglu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 22 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: Çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arabam peugeot olabilir ama toyotada boru değil yani hatta günümüzde toyotanın otomatik şanzımanının tamire gitmedikleri söyleniyo böyle muhtesem bir araç üretiyorlar.
|
|
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...
Mercedes Vito 112 CDI VIP 34 CTC 01 |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
valla toyata farkı ama ben sevmıyorum toyatayı yaw
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Eğer dizel otomatik ise hiç şansı yok, sıkıntı abidesi...
|
|
![]() |
|
emaftermath ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emaftermath
Bu yazdığıma birçok insan inanmaz belki...
Babam arabayla ilgilenen bir adam değil,sadece kullanır...
2008 yazında,2004 model bir corolla terra aldı...
Henüz ne servise ne sanayiye gitti...3 seneye yaklaşıyor...
Aracın sonunu merak ediyorum...
![]() Ben aracımı aralık ayında aldım,bu hafta servise götürcem...
Gayet memnunum ama ne olur ne olmaz bakmak lazım diye düşünüyorum...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |