![]() |
|
106 GTI YORUM İSTİYORUM , LÜTFEN .. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
smile52 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: qiRéSun Piraziz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2011 Saat 13:54 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sinifinin-en-temiz-bakimli-dolu-106-gti-162-hp-41799624/detay
Araç üstte linkte verdiğim araçtır . Usta Yorumlar bekliyorum ..
|
|
PeuqéoT 106 GTI !
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
alıcımısın satıcımısın belirtmemişsin
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaş sanırım alıcıydı ben yorumumu yapayım. bu fiyatlara çok daha iyileri alınır. 98 model ve 150 binde bu araç
|
|
![]() |
|
hsnsnr ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
çok çok çok çok pahalı arkadaşın dediği gibi bu rakama bebek gibi 106 bulursun ancak öncelikle sabır ve etraflı bir araştırma yapmalısın .....
|
|
![]() |
|
frt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
+1 diyorum arkadaşlara. |
|
Diğer fotoğraflar için Google'da " 52 FR 383 " olarak aratabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
hsnsnr ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
fiyatlar için birşey diyemem ama gti arıyorsan bunlara da bir bak...
buda bonus :) heyacan olsn..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
arac guzel gorunuyor. yalnız ben boyle araclarda modelden zıyade temızlıgıne bakarım. temız olsun 98 olsun. ama boyle aracların temızını bulmakta bıraz zor yanı. kabul etmek gerek... hayırlısı ınsallah
|
|
![]() |
|
smile52 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: qiRéSun Piraziz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Ben 106 GTI serisinin en yürürü ve yola gideni 97 98 99 olarak biliyorum . Ve Oturduğum çevrede de 106 Çok hiçbiri 98 üzeri değil ve çoğu s16 . Ayrıca Linkteki araçların motorları hep 118 HP . Bana en az 142 Hp lazım yani motor yüklü olucak . Km pek fazla önemli değil . Burdaki araçların Kmsi war 142 hp bi tanesi ama 240 ı rahatlıkla görebiliyo 97 s16 . Banada böyle araç lazım . Linktekiler benim işimi görmez ..
|
|
PeuqéoT 106 GTI !
|
|
![]() |
|
kabus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2010 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
dostum alıyorsan motoru ellenmemiş al orjinal olsun 20.000 tl gene verilir ama piyasada orjinal 106 bulmakta çok zor
|
|
2003 PEUGEOT 307 1.4 XR HDİ BEYAZ
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
motor orjin olsun ister 118 hp olsun ister daha az ama orjinal olsun
|
|
![]() |
|
hakan28 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 12 - Nisan - 1989 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2010 Konum: Giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-atmosferik-160-hp-42175284/detay BUNA BAK hem sanada yakın bulancak 10 dakkika madem oynanmış motor istiyosun...
|
|
![]() |
|
logo iptalide olmsaymış bu son aracın güzel olucakmış. ayrıca şimdikilerin arasında en iyisi bu bence
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
2 sene önce bundan daha iyisi 15,500 dü ki şimdi dahada düşüktür.
anlıyacağın bu arabaya bu fiyat çok.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |