![]() |
|
Forumda gereksiz mesajlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2011 Saat 17:07 |
|
Forumu buyuk bir begeniyle takip ediyorum. Cokta seviyorum ve cokta seyler ogreniyorum. Ancak hosnut olmadigim bir konu var: gereksiz mesajlarin cok gonderiliyor olmasi. Bir kisi birsey sormak istiyor ama o kisinin sorusu bu gereksiz mesajlarla dolup tasiyor. Artik forumu aktif kullanan kullanici sayisi da bihayli artti ve bu mesajlar goze batar hale geldi. Ilgili kisilerin gerekli onlemleri almasi icin talepte bulunuyorum. Gerekirse bu tarz mesaj yazanlarin mesajlari moderatorler tarafindan silinsin ve kullaniciya uyari gonderilsin. Bir kac uyaridan sonra olay hesap kapatmaya kadar gitsin. |
||
![]() |
||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
İşten anlayanda mesaja cevap veriyo anlamıyanda bunun önüne geçmek lazım
|
||
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
katılıyorum... bılende bılmeyende yazıyor. soruyu soranda hangısı dogru sasırıyor...
|
||
![]() |
||
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
|
bence bu olay çok saçma moderetöre yada size saçma gelen bana yada bi başkasına gelmeyebilir...herkes fikrini söylemekte özgür hoşuna gitmiyosa eğer yapılan yorum görmezden gelir saygı duyarsın ama silinmesi yada hesabının kapanması çok saçma...tamam siteyi herkes çok benimsiyo ama o kadar değil site kimsenin şahsi malıda değil..
|
||
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Yorumun sacma olup olmamasina pek kimsenin karsi cikacagini sanmiyorum. Burada kastedilen daha farkli birsey. Sorulan soruya cevap olmaktan cok uzak, daha cok ikili konusma tarzinda olan seyler. Düzenleyen koliva - 05 Şubat 2011 Saat 17:42 |
||
![]() |
||
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
|
bu ikili konuşmalaar genellikle o iki kişiden birinin açtığı konu içinde yapılıyo..sizin açmış olduğunuz bi konu üzerinde bu şekilde konuşmalar olduysa onu bilemiyorum o konuda adminlerle konuşun...fakt benim açtığım konuda ben bi arkımla muhabbet ediyosam bu sorun olmamalı bence..hatta sizde katılın :) ben bu forumda çok sağlam arkadaşlıklar edindim belki size o saçma gelen ikili konuşmalar sayesinde..(ama dediğim gibi bu konuşmalar genellikle benim açtığım konuda oldu)...tartşma ortamı yaratmak değil bu yorumum fakat bence sizin açtığınz bu konu gereksiz şahsi fikrim...
keyifli Forumlar..!!!
|
||
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
ben gereksiz mesajları görüyorum. Kimsenin kalbinide kırmak istemiyorum. Konuların nasıl bozulduğunuda biliyorum çoğu konuya alakasız mesajlar yazılıyor. Kalp kırmaya gerek yok, Hepimiz biraz daha dikkatli olalım yeter.
![]() |
||
![]() |
||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
|
Gokhana katiliyor biraz daha sagduyulu olursak daha guzel bir ortam yaraticagimiza inaniyorum
|
||
![]() |
||
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
forumda msn muhabbeti yapılmamalı. buraya insanlar birşeyler öğrenmeye , sorunlarını araştırmaya , bilgi paylaşmaya geliyor. hepimiz bu forumun kalitesinden sorumluyuz. burası bir nevi kütüphane olmalı. varsa hoşumuza gitmeyen bir durum , bunun sorumlusu bizleriz. siz kitabı açtığınızda, 13.sayfasında gereksiz konu ya da dikkat dağıtıcı yazılar görseniz beğenir misiniz? lütfen konunun amacındaki muhabbetleri msn den , telefondan ya da özel mesajdan yapalım. herkesin anlayışla karşılayacağını umuyorum.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Sana Katılıyorum Kardeşim. Bazı Bölümlerde Üzerime Alındım Açıkcası Siteye bi kaç boş Konu açmış olabilirim ancak bilgili arkadaşa boş gelebilir benim bildiğim ve öğrenmek istediğim çok şey var. bu sizi rahatsız ediyorsa sildirebilirsiniz mesajlarımı bende birdaha konu açmam olur biter. sadece bilgili arkadaşlarmı yorum yapacak bu siteye bilmeyenler gidip öğrenip öylemi gelsin bu site neden var o zaman sadece bilgili arkadaşlarmı katılım yapsınlar şiddetle kınıyorum bu başlıklı konuyu benim gibi üzerine alınan arkadaşlar olabilir. altında son model arabası olup hakkında bilgi sahibi olmayan ama bilgi edinmek isteyen arkadaşlar olabilir ne yapsınlar hiç yorum yapmasınlarmı bizde beğeniyoruz bu siteyi takip ediyoruz buluşmalara katılım göstermeye uğraşıyoruz abilerimizden yardım alabilmek ettikleri sohbetlerden bi kaç bişey kapabilmek için. neyse uzun lafın kısası zoruna gidiyorsa bazı arkadaşların benim gibi bilgisiz insanların buraya konu açması veya yorum yapması yapmayız o zaman bizde sıkıntı olmaz bilgili arkadaşlar takılırlar kendi aralarında. |
||
![]() |
||
|
Goruyorum ki basligin neden acildigini ve maksadin ne oldugunu yeteri kadar guzel aciklayamamisim ![]() Forumda basliklar var. Bu basliklardan ornek vermek gerekirse "SOHBET MUHABBET", "ARACINIZ HAKKINDA TUM SORULAR". Normal olarak; sohbetin, muhabbetin "SOHBET MUHABBET" kisminda yapilmasi, "ARACINIZ HAKKINDA TUM SORULAR" kisminda ise kullanici sikayetleri ve bu sikayetlere onerilen cozumlerin olmasi gerekmekte. Ancak goruluyor ki bu iki baslik birbirine karistiriliyor ve "ARACINIZ HAKKINDA TUM SORULAR" kisminda sn. individual'in da dile getirdigi gibi msn muhabbeti yapiliyor. Benim de sikayetim bunun uzerineydi. Diger taraftan, bir kullanicinin sorununa digerinin kalkip hicte alakali olmayan yanlis bir yorum yapmasina da bisey dedigim yok. Sonucta o kisi de ogrenmeye mahkum. "SOHBET MUHABBET" kisminda yapilan her turlu muhabbete, sohbete de bisey dedigim yok. Aksine bazen oyle guzel sohbetler, fikralar, anilar okuyorum ki zevkten dort kose oluyorum. Lutfen sorunun nereden kaynaklandigini iyi anlayalim. Birbirimizi yanlis anlayarak sorunun baskta taraflara kaymasina izin vermeyelim. Düzenleyen koliva - 07 Şubat 2011 Saat 11:42 |
||
![]() |
||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
|
çok haklısın bizde farkındayız.
ben kendi adıma bahsettiğin gibi belli bir konu altında alakasız mesaj gördüğüm zaman uyarmaya bile gerek görmeden yorumu siliyorum.
ama takdir edersiniz ki her konuyu,her mesajı takip etmekte mümkün olamayabiliyor.
zamanında SOHBET-MUHABBET bölümünün açılmasının sebebi buydu zaten ama son zamanlarda kullanılmadığı aşikar.
katılımın artması denetimi güçleştiriyor doğru ama biraz da arkadaşların yani hepimizin dikkat etmemiz gereken birşey var; o da kurallarımız..yani iş yine bizde bitiyor.
biraz daha iyi niyet,biraz daha hoşgörü ve biraz daha dikkat,hepsi bu.
|
||
A3
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
ben genelde araştırmadan aynı konuyu açanları uyarıyorum, altınada diğer konunun linkini yazıyorum burada aynı konu var gibilerinden. mesela geçen gün hem mesut hemde gökan abi aynı konuyu açmış ama gökan abi daha sonra ve araştırmadan açtığı için kendisini uyarmıştım
![]() |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |