![]() |
|
eskiyi mi yeniliyeyim yeni mi alayım? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Alparslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2011 Saat 18:06 |
|
arkadaşlar 23 ocakta buluşmaya gelenler benim düldülü gördünüz bir haftadır düşünüyorum sizce bu aracımi yeniliyeyim yoksa yeni bi araçmi alayım?
|
||
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
||
![]() |
||
Alparslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yenileme derkende basit bi yenilemeden bahsetmiyorum a'dan z'ye bir yenileme
|
||
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
masrafı aracın degerının yarısını bulacaksa yenı arac almak daha mantıklıdır her zaman arac yarıdan fazla masraf cıkartırsa zatn anlamıssınızdır sanırım |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hiç masraf yapma bence ne kadar para harcasanda piyası fiyatı artmaz o yüzden yenisi ile değiştir bence
|
||
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
||
![]() |
||
Yusuf Tekoglu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 22 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: Çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
|
Eski aracın sorunu bitmez abi en mantılıklısı yüksek model düşük km Benim Fikrim.
|
||
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...
Mercedes Vito 112 CDI VIP 34 CTC 01 |
||
![]() |
||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
|
aynen ver eskiyi al yeniyi :)
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
abıcım yalnız senın torpıtona hasta oldum soylemelıyımmm :))
|
||
![]() |
||
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
|
bence de yeni...
|
||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
||
![]() |
||
|
yeni derken illaki sıfır araç değilde kesene uygun şöyle azcık yüksek model bi pug alırsan daha iyi olur bence usta
|
||
![]() |
||
|
abı yanlıs hatırlamıyorsam 3 bın tl ye aldgını solemıstın aracı satarkende o cıvarlarda bır seye satıcaksın muhtemelen. bence satma dursun 10-12 lıraya bır arac alabılırsın 2000-2005 arası .. ufak bı bakım yaptır dursun .. vergısı v.s kac parakı ? efsane olarak kalsın :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
|
arkadaşlar ben bu işin biraz hastasıyım yani aracı yenileme işi benim için hobi ben araca değermi onu düşünüyorum benim anadolu ben 1700 tl ye aldım 3000 tl masraf yaptım ki 205 için yapıcam masraf tahmini olarak 5-6 bin civarında olacak beni düşündüren anadola yaptığım masrafın karşılığını aldım manevi olarak caddede bi oto parka çektiğim zaman lüks araçların yanında benim 77 model anadolum daha çok ilgi görüyor 205 te aynı ilgiyi görürmü aynı orjinalliği gösterirmi tüm mesele bu olmazsa düşüncem bi amerikan alıp toplamak olacak tabi pugdan vazgeçmem 207 veya 307 yine düşünüyorum
|
||
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
|
|
||
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11677 |
|
patlat bitane 106 gti
|
||
![]() |
||
eneslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 231 |
|
23 ocakta ki buluşmada yoktum aracınızı inceleyemedim ama benim fikrim şu yönde . 205 aracınızı satsanız size pek birşey getirmez diye düşünüyorum şuan için siz onu satmayıp elinizde tutun bir gun gelir toplarsınız a dan z ye ve clasık olur aracınzı onun yerine 2 , bir araç alın
|
||
Enes
( Peugeot 307 Comfort Technoplus 1.6 110 PS Benzin + Lpg 2006/2 (makyaj)) |
||
![]() |
||
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
|
Yeni iyidir
![]() |
||
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
|
|
||
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
|
buda bi ihtimal hatta ikinci sıradaki ihtimal |
||
||
![]() |
||
hsnsnr ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
|
1.1 araca masrafa değmez sat onu gtisini alda bari ettiğin masraf bir yere yarasın. hem gösteriş hem şerit terbiyecisi ...
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
|
motoru değiştirsek usta hem klasik hemde gizli bir şerit terbiyecisi o nasıl olur klasik'in içindeki canavar :) |
||
||
![]() |
||
hsnsnr ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
|
astarı yüzünü geçer gereksiz paranı sokağa atarsın masrf edeceğine hazır 106 yada 206 bile alabilirsin yada 205 en azından satarkende üzülmezsin binerkende
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |