|
Orta sınıf dizel araçlar... |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
taylan43
2. Vites Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 21 Temmuz 2008 Saat 17:07 |
Arkadaslar, sizinde tavisyenize ve yorumlarınıza ihtiyacım var. Aşağıda belirtilen araçlardan hangisi alınmaya daha elverişli otomobildir acaba? Ben tabiki 308'den yanayım ama şu ana kadar onun hakkında ne iyi, ne de kötü bir yorum aldığım için bilemiyorum ve size danışmak istiyorum. yaklaşık 35.000 YTL ye Sıfır dizel hangi araç alınır? Benim araştırdığım ve aklıma gelen bir kaç tane model şunlar: 1.Peugeot 309 HDI 1.6 90 hp 2.Toyota Auris 1.4 DID 3.Renault Megane 1.5 dCi 80hp 4.Opel Astra 1.3 CDTI 5.Toyata Corolla 1.4 DID 6.Ford Focus 1.6 Dizel Benim araştırdıklarım bunlardı ve fiyatları birbirine cok yakın olan bu araçlar arasında seçim yapmakta gerçekten zorlanıyorum. Bana bu konuda Yardımcı olabilirseniz sevinirim. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
308 yada Corolla derim.
Biri HB biri Sedan.İki segmentteki tercihlerim böle olurdu.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
1.Peugeot 308 HDI 1.6 90 hp EN EKONOMIK YAKIT TUKETIMI
2.Toyota Auris 1.4 DID EN AZ ARIZA CIKARAN OTOMOBIL 3.Renault Megane 1.5 dCi 80hp 2,ELDE EN KOLAY SATABILECEGIN OTOMOBIL 4.Ford Focus 1.6 Dizel SINIFININ EN IYI YOL TUTUSUNA SAHIP 5.Toyata Corolla 1.4 DID EN AZ ARIZA CIKARAN OTOMOBIL 6.Opel Astra 1.3 CDTI HEPSINDEN BIRAZ VAR (TEK KAPISI COK GUZEL) Düzenleyen DERAN_TUYNER - 21 Temmuz 2008 Saat 17:17 |
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Corolla..
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
focus tek gecerim. megane da düşünülür
|
|
taylan43
2. Vites Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaslar, 308 için az tüketiyor dediniz, peki başka bir artısı yok mu bu aracın, ya da eksisi?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tabıkı 308 derım ben :)
|
|
İsmailAteş
1. Vites 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bunların içinde birtek ford focus u tavsiye ederim.Ama tavsiye etmeyeceğim birtek şey var o da bu zamanda sıfır araç almaman
|
|
aykut106
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bnce de coroLLa cunku babamda da var.qercekten sorunsuzz bır araba ama yokus kaLkısLar probLemLı.
|
|
n0n-sT0p 1o6
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
308 ve megan..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Opel Astra 1.3 CDTI
|
|
taylan43
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaslar bide C4 dizel var ama bilgisi olan birisi lütfen bana 308 hakkında bilgi versin... Çünkü peugeottan vazgeçmek istemiyorum ama boş yere de o kadar para veremem
|
|
taylan43
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaslar dün 308 in test sürüşüne gittim, ve gerçekten çok beğendim.. herhalde onu alıcam
|
|
TOLGA
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence dizel alma,
benzinli al sıralı sistem taktır,
|
|
TOLGA
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence dizel alma,
benzinli al, sıralı sistem taktır.
|
|
taylan43
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sıfır arabaya da LPG taktırmak doğru mu bilmiyorum ya, yoksa bende gidip o paraya benzinli daha ii arabalar almak isterim tabikii
|
|
TOLGA
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence herşeyi göz önünde bulundur,
hangi araç kaç binde bakıma giriyor,
servis bu bakımlardan kaç para alıyor,
dizelin ve benzilinin bakımları arasında ne kadar fiyat farkı var,
dizel şehir içinde kaç lira yakıyor? fabrika verilerine aldanma kullannan birilerine sor!
birde benzinli kaç para yakıyor onu öğren ve %40 eksiğini hesapla oda lpg de kaç para yaklacağını gösterir sana,
va ayda kaç bin km yapıyorsan benzin ve dizelin arasında yakıt farkını hesapla ona göre karar ver derim,
bende 106xr var 1.4 sıralı sistem taktırdım 40ytl gaz ile 295 ila 313 km arası yol yapıyorum,
bence bunlarıda göz ardı etme derim,
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tabiki Focus tartışılmaz... |
|
onur53
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende 306 nın yanısraa birde auris var 1.4 d4d yane dizel .tek kelime ilee tam bi araba...illede hız diosan pejo 308 ama konforr ve dayanıklılık diosan kesinliklee aurisi tavsiye ederim almadan öncee çok araştırdım ve herkess toyota dedi sebebi isee servise sadece periyodik bakımları için gitmen...yane hatasızz bi araç...bendeli elegans yane full+full ama bildiğim kadarıylaa 2008 in son fırsatıı baya düşmüş fiyatlarr araştırmanda fayda var...yakıta gelince 220 lira yakıyoo şuanda...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Japon arabası mekanik ağırlıklı olduğu için az sorun çıkartan araçlardır ve parçaları uzun ömürlüdür...
Alman arabası elektronik ağırlıklı olduğu için sana doğacak sorun üreyebilir fakat albenisi en güzel arabalara sahiptir...
Fransız arabası bu tariflerin tam ortasında kalmış bir araçtır...Hem motor Hem dizayn ile güzel araçlardır fakat işçilik kalitesi biraz zayıf...UNUTMAKİ DİZEL YARATICISI PEUGEOT TUR :)
Ben şahsi fikrimi söyleyecek olursam OPEL ASTRA 1.3 CDTI ELEGANCE Düzenleyen STARBURAKS - 17 Ağustos 2008 Saat 21:59 |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |