|
207 sw aoutdoor & 307 sw |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
selçukcivelek
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı selçukcivelek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2011 Saat 16:44 |
Herkese iyi forumlar öncelikle.Size danışacağım konu şuanda 307 sw bir araca sahibim 2006 model ve gayet sorunsuz ve huzurluyum (bu şikayetçilere gelsin).tek sorunum yakıtı biraz fazla yakıyo otomatik ve benzinli olduğundan dolayı bunun içinde hazır piyasasıda yükselmişken satıp yerine 207 sw aoutdoor almayı düşünüyorum dizel olcak tabi ama şimdi 307 den 207 ye geçtiğimde tatminsizlik olurmu diye düşünmeden edemiyorum artı değermi piyasadada ikinci eli pek yok diyebiliriz.kısacası beni aynınlatırsanız.sevinirim. 1.Süspansiyonu nasıl? 2.İçeriye ses veriyomu? 3.Yakıt konusunda bahsedildiği gibi cimirimi? 4.parçaların ömrü uzunmu? 5.307 yle kıyaslandığında eşdeğermi,altındamı,üstündemi.ŞİMDİDEN YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKÜR EDERİM.
|
|
Peugeot 307 Sw Premıum...
|
|
BUBU
2. Vites Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kardesım ınan ben bulabılseydım 207 sw alacaktım cok hos bır gorunusu var ama 307 aldım. aklım halen 207 sw da!
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben denemistim 307 SW' mi almadan once. Cok kucuk geldi bana. Soylediginiz kriteler konusunda karsilastirma yapamam ama biraz iciniz daralabilir
|
|
selçukcivelek
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı selçukcivelek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
görüntüye lafım yok sw değil sanki.ama işte sadece görüntüyle bitmiyo bende küçük gelmesinden yada diğer sorunlardan korkuyorum |
|
Peugeot 307 Sw Premıum...
|
|
eguzen
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
valla bende ikisi arasında çok git gel yaptım fiyat - beklenti çerçevesinde değerlendirerek tercihimi 307 sw den yana kullandım zor seçiminde kolay gelsin sana da
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |