![]() |
|
Partner Tepee 1.6 HDI 110BG piyasası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cansemad ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2011 Saat 09:32 |
Merhaba;İsmim Semih Güray.42 yaşındayım ve Antalya'da ikamet etmekteyim.Forumun yeni üyesi değilim ama uzun bir süre giremediğimden tekrar kendimi tanıtmak istedim.Uçuş harekat uzmanı olarak çalışmaktayım.
Peugeot partner tepee 110bg 2010 model 10300km de siyah renk,premium pack+park sensörlü bir aracım var.Son derece de memnunum. Tek sıkıntım hız sınırının şehirlerarası yollarda 110km olmasına rağmen bizlere kamyonet diye max 95km'ye kadar tolerans gösterip,15 gün önce sabitleyici ile (110'a bağlamıştım) polis 106 ölçtü ve 140tl ceza yazdı.Şehiriçini bilmiyorum ama eminim 70 değildir,hep 70'e dikkat ediyordum,şimdi 60 civarı tahmini olarak gitmeye çalışıyorum.Çok hız yapan biri değilim ama resmi hız sınırının altında bu güzel araçlar ile gitmeye çalışmak çok sıkıyor. Benim asıl öğrenmek istediğim bu aracımı birazda bu nedenlerden satmak istiyorum.Ama piyasası konusunda tereddütte kaldım.Bir çok alım satım sitelerinde çok değişik fiyatlar var.Buradan fikir verebilecek olan varmı?Sizce yukarıda özelliklerini verdiğim ve sıfır ayarında temiz olan aracımın ederi nedir? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
tekrar hosgeldın dıyelım o zaman :)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
stemga ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tekrar hoş geldiniz bence aracınzı sattığınızda alacağınız araç bu aracı çok aratacak
her zaman söylerler gelen gideni aratır bence hç değiştirmeyin
fiyat konusu oalcak olursa farklı modelde araçlarda bu sınıf ve folleriyaklaşık 4000tl ile 6000 tl aralığında fiayt düşüsü oluyor bilginize
|
|
![]() |
|
kamuran_h ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2012 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kamuran_h
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
BENDEDE 2011 MODEL 7.000 KMDE 110 BG LİK GÜMÜŞ GRİSİ VAR 36.250 İSTİYORUM DAHA SATIŞA YENİ ÇIKARDIM
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |