![]() |
|
peugeot 206 angel eye far tavsiye |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dante0668 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dante0668
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2011 Saat 18:21 |
herkese iyi akşamlar...
daha önce aracımda kullanmadığım için bir karar veremedim.O yüzden size sormakta fayda olduğunu düşündüm gri 206 aracıma angel eye far alacağım fakat marka olarak (sonar/fk/junjan/impro) hangisini tavsiye edersiniz mercek ve halka kalitesi olarak vede alttan ledli farlar dahamı güzel duruyor pek kullanan görmedim onları .... teşekkürler...
|
|
![]() |
|
alper ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben fk kullanıyorum gayet memnunum
|
|
![]() |
|
dante0668 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dante0668
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler.. fknın halka rengi farklı sadece sanırm bide yükselik motoru onun dışında sonarla bir farkı varmı ?
Düzenleyen dante0668 - 20 Ocak 2011 Saat 18:50 |
|
![]() |
|
manyaq_motorcu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı manyaq_motorcu
Ben de fk/depo kullanıyorum gayet memnunum. Sonarla farkı halka rengi ve ampul tipi. Fk h7 tip ampul alıyo
|
|
![]() |
|
10RS935 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2011 Konum: zabıta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
bende sonar kullanıyorum daha takalı 2 gun ol du memnunum guzelde durdu :)))
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
bildiğim kadarıyla impro ve fk hariç diğer hepsi uzakdoğu malı zaten. Bence detaya inmek gereksiz al en ucuz sağlamını tak. Takmadan öncede etrafına silikon çek kolay kolay birşey olmaz. alt tarafı ledli olanları tavsiye etmem o özellik audiye yakısıyor bence.
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
bencede ledli kullanmayın audi çakması gibi duruyor aslana yakışmıyor
|
|
![]() |
|
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
bende fk marka kullanıyorum daha yeni takıldı. ampuller h1 halkalar beyaz 8000k da xenon var. gerisi sağlık olsun. bence alacaksan kafandada halka rengi takıntısı yoksa, en ucuzunu al. bi tavsiyede xenon işine girme. güzel duru gözde almıyo ama çokda fazla bişey göstermiyor.
|
|
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
|
![]() |
|
yaizm7 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2011 Konum: Çengelköy / 34 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
ben de yarın gidip almayı düşünüyorum.. anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı??
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
mert tuning suat abi bostancı sanayi alt tarafında batı oto karşısında.
|
|
![]() |
|
yaizm7 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2011 Konum: Çengelköy / 34 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
teşekkürler.. bostancı oto sanayi'de olması süper oldu.. ((: yarın inşallah mutlu bir şekilde tekrar teşekkür edeceğim ((:
|
|
![]() |
|
576 53 95 den ara elinde varmı sor öyle git. |
|
![]() |
|
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
sonar daha ucuz
ama benim stoplarda ampüle yakın bir yervar eridi biraz fazla verip kaliteli almak daha mantıklı eee ne demişler ucuz alan ikikere alır |
|
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |