![]() |
|
1999 model 106 xr otom.vites |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cdundul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: m.t Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2011 Saat 17:49 |
merhaba aranıza yeni katıldım herkeze slm lar benim 199 model peugeot 106 otomatik vites bir arabam var yeni aldım üzerinde kme lpg sıralı sistemi var fakat bu aracın fabrika verilerine ulaşamadım.araçın yakıt konusunu bilen varsa ve paylaşırsa bu bilğilerini çok sevinirim
şimdiden tşk ler |
|
![]() |
|
cdundul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: m.t Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1999 model
|
|
![]() |
|
hayyig ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Merhabalar Cdundul aynı makinadan bende var
![]() 1999 model XR Otomatik Vites 75 bg. Yakıtından biraz şikayetçiyim lpg taktırmak istiyorum.Bu konuda tavsiyelerin varmı ayrıca lpg bazı pejolarda motor ışığı yaktırıyormuş senin araçda böyle bir şey oldumu? Lpgli şuan ne kadar yakıyor? bu ve pejo ile ilgili yakıt konusundaki değer bilgilerinden istifade etmek isteriz kabul edereniz. |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hosgeldın... aracın 1.4 mu 1.6 mı ?
bırde ortalama ne yaktıgını soylersen yorum yapabılırız. cunku bu yakıt durumu cok degısken bır degerdır.
|
|
![]() |
|
Hoş geldin...
|
|
![]() |
|
aynı motorla ben en fazla 24 kuruş yakıyorum. tabi manuel.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |