![]() |
|
gümüş 206 ya hangi far |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2011 Saat 13:32 |
selam arkadaslar
aracin farlari cumartesi yaptiğim kazada kirildi. benim arac icin motorlu olmak uzere nasil bir far kullanabilirim. Valeo alip yeniden taksammi diye dusunuyorum. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Angel alabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Her nedense bana angel farlar hicte guzel gelmiyor. Pek fazla modifiyeyi sevmedigimden midirnedir bilmiyorum gelmiyor iste. Angel far ile siyah cam guzel duruyor gibi. Kendi dusuncem, ikinci el yani cikma orjinal farlardan yana.
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
arjinal alıp içini siyaha boyıyabilirsiniz
|
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
angeller de fena değil bence onları taktır madem masraf yapacaksan
Düzenleyen albaydemircan - 17 Ocak 2011 Saat 19:57 |
|
![]() |
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-memurdan-sifir-ayarinda-206-orjinal-far-stop-39390694/detay
bunları aldım yarın gelecek eğer beğenmessem geri göndereceğim angel alacağım.
angel alınca yükseklik motorlarının takılması hakkında bilgisi olan varmı? Sonar yada Junyan olması motor için problem teşkil edermi.
|
|
![]() |
|
yokmu artıran angel mı orjinal mi ?
|
|
![]() |
|
bu arada 206 ön tampon çıtası olan var mı ?
|
|
![]() |
|
bence hiç değmedi ama sen daha iyi bilirsin angel far ve led li stop alsaydın toplam sıfırı 400 lira |
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
300 tl iyi paraymış walla takıma hayırlı olsun ne diyelim
angel led daha iyi olurdu sanki o fiyatlara
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
sadece farları 150 ye aldım. stopları 3d yapıcaz
Düzenleyen mstfkrl - 17 Ocak 2011 Saat 20:54 |
|
![]() |
|
ya şu 3d stoplara da bi ısınamadım gitti çok itici oluyor yaa
orjinal stoplar dursun daha güzel walla
|
|
Fatih Eren (1983)
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |