![]() |
|
Satılık 3 satırlı 206 Yol Bilgisayarı Ekranı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
HRMNKY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2011 Saat 17:13 |
![]() ![]() ![]() Tertemiz 3 satır 206 yol bilgisayarı ekranı 2003 ve üzeri tüm makyajlı Peugeot 206'lara ve 206+'lara ayrıca ekran solma problemi olan 307'lerde kullanılabilir. Arıza bilgileri anlık tüketim kalan menzin ortalama yakıt tüketimi hepsini bu ekran sayesinde görebilirsiniz (Com2000 değişimi gerekir.Bu parçanın temininde de yardım edilir.) Tek satırlı ekrandan sonra arabanın iç mekanını bir anda değiştiriyor.Kesinlikle görmeniz lazım. Tertemiz hiç bir çiziği problemi yok.Ürün sıfırdan farksızdır. Bu ürünü kesinlikle kaçırmayın. Ürün orjinal Peugeot parçasıdır.Markası Sagem,üretimi Fransa'dır Fiyatı 150 liradır. ![]() ![]() Düzenleyen HRMNKY - 16 Ocak 2011 Saat 17:18 |
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Murat kardeşim hayırlı satışlar.
Arkadaşlar bende Murat sayesinde tanıştım 3 satırlı ekranla. Sağolsun kardeşim hiç bir yardımını esirgemedi.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
HRMNKY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
Teşekkür ederim abi.İnşallah bundan sonra diğer arkadaşlar da bu ekrandan faydalanabilir :)
|
|
![]() |
|
Güncel arkadaşlar.
|
|
Peugeot 206 X-Line 1.4 HDI
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hayırlı satışlar kardeş
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
hayırlı satışlar :)
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim hocam.Ekran satılmıştır arkadaşlar.Yeni ekran gelince tekrardan konuyu güncelleyeceğim.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Yeni bir ekran daha gelmiştir arkadaşlar.Güncel
|
|
![]() |
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
![]() |
|
![]() |
|
Teşekkür ederim abi.Ürününü güle güle günlerde kullanman dileğiyle.
İlan günceldir arkadaşlar.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Güncel arkadaşlar.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
tprinter ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Konum: Ankara - Etlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
Selam, 2004 model 206 SW HDI aracım var, yol bilgisayarı ekranı takmak istiyorum, COM 2000 i ekranı senden alsam COM 2000 i nasıl temin edebilirim, bir de montajında sıkıntı oluyormu, yardımınızı bekliyorum, teşekkürler...
|
|
Malayani ile iştigal maksadı geri bırakır...
2004 206 SW HDI X-LINE HEM DE BEYAZZZ... |
|
![]() |
|
fztfuat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
merhaba ürünü almak istiyormda acaba nasıl aışveriş yapıcaz
|
|
![]() |
|
Güncel arkadaşlar.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Fuat arkadaşımıza ekranı ulaştırılmış durumdadır.Elimde başka bir ekran daha vardır.
Güncel arkadaşlar.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
BUBU ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
arkadasım yanlış anlamayın ama bu ekranlar 307 lerde kullanılmıyo.. takıldıgı zaman aracta kesınlıkle herhangı bır özellıgı calısmıyo.. Alacak arkadaslara tavsıyemdır.. Satan arkadasım yanlıs anlamasın lütfen
|
|
![]() |
|
Nasıl kullanılmıyor öğrenebilir miyim?Makyajsız kasa 307'de denedik oldukça güzel çalıştı neden çalışmadığını söyleyebilir misiniz acaba?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
BUBU ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
Ben kendım Bizzat denedım 1 tane de degıl 3 tane, her bırınde farklı özellıkler calısmadı.
|
|
![]() |
|
fztfuat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
valla ürünü ben aldım aracım 2004 307 kendim montajını yaptım mis gibide çalışıyor vede solma sorunum artık yok büyük ihtimalle com 2000 de sorun vardır
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
bencede çalışması lazım ama burakda nasıl olduysa çok ilginç bir şekilde çalışmamış.
zaten 307 ile aynı ekran çercevesi farklı sadece. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |