![]() |
|
YAPI KREDİ MÜŞTERİLERİNE TAŞIT VERGİSİ MÜJDESİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2011 Saat 14:21 |
Arkadaşlar merhaba. bilindiği gibi yeni yıla girdik ve vergilerimiz belli oldu. Bu vergilerin ödemelerini peşin olarak yapıldığını biliyordum ve taksitle olmaz mı diye araştırıyordum. Bugün yapı krediden bir mail aldım çokda mantıklı geldi. hem vergiyi 4 e bölüyorlar hemde bosch car servisten ücretsiz chek up yada navking.com'dan %30 indirim sunuyorlar ilgilenenlere duyrulur.
haberin kısa bir bölümü
Motorlu Taşıtlar Vergisini ödeyen kazanıyor!
Motorlu Taşıtlar Verginizi ister Yapı Kredi kredi kartınızla, isterseniz İnternet Bankacılığı ya da ATM’lerimizden ödeyin iki büyük fırsatın sahibi olun: Bosch Car Service'ten ücretsiz check up yaptırın ve navking.com'daki navigasyon (GPS) cihazlarında %30 indirim kazanın!
Motorlu Taşıtlar Verginizi 31 Ocak 2011’e kadar aşağıdaki ödeme yöntemlerinden biriyle ödeyebilir ve iki büyük fırsata sahip olabilirsiniz. Fırsat 1: Bosch Car Service’ten ücretsiz Check Up yaptırın! Üstelik Bosch Car Service’ten ücretsiz Check Up sonrasında yapılacak olan işlemler için World'e özel %25 işçilik indirimi ve +4 taksit imkanı da var. Fırsat 2: www.navking.com’dan navigasyon (GPS) cihazlarında %30 indirim kazanın. Üstelik %30 indirimli ürününüzü Worldcard’ınızla 2 taksitle satın alabilirsiniz.
Düzenleyen quiet_20 - 05 Ocak 2011 Saat 14:23 |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ÜCRETSİZ CHECK UP HİKAYE. OLMAYAN BİRŞEYİ BİLE ÇIKARABİLİYORLAR. TECRÜBEYLE SABİTTİR.
NAVKİNG NAVİGASYON ALMAYIN. SİZİ ÜZER. BEN BİR HARİTA MÜHENDİSİ OLARAK SÖYLÜYORUM BUNU. BAŞARSOFT GÜNCELLEMESİ OLMAYAN NAVİGASYON CİHAZI ALMAYIN. NAVİGASYONU ALMAKLA BİTMİYOR. EN ÖNEMLİSİ HARİTA GÜNCELLEMESİNİ YAPAN FİRMA. Kİ BİREBİR BENİM MESLEĞİM. YARDIMCI OLMAK ADINA YAZDIM. İSTEYEN İSTEDİĞİNİ ALABİLİR TABİ. KAMPANYANIN TEK GÜZEL TARAFI 4 TAKSİT OLMASI. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
uruk33 bende 4 taksit ve ücretsiz check up için düşünüyordum. aracım ikinci el olduğu için ve ücretsiz olduğu için baktırmayı düşünmüştüm. Okadar mı kötü bu check up işi? tecrübelerini paylaşırmısın. teşekkürler.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
Adım özgür.
Tabi baktırılır.Ancak adamların kafanı karıştırmasına izin vermeyeceksen eğer. Check up a giripde bir miktar vermeden çıkmayı başarabileceksen gir derim. :) Ancak bosch servis farklıda yaklaşabilir. 4 taksite diyecek sözüm yok ama.. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Aynen kim bilir neler çıkaracaklar ücretsiz check-up'tan.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Taksit işini İş Bankası da yapıyor. Maximum kart sahipleri üç taksitte ödüyorlar.
|
|
![]() |
|
reserpin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2010 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
bu taşıt vergisini hangi tarihe kadar ödememiz gerekiyor :)
|
|
308 1.6 Turbo Dizel 110hp (2008)
|
|
![]() |
|
ilk taksitini 31 OCAK 2010' a kadar ödenmesi gerekiyor aksi taktirde cezaya girer faiz işler. diğer taksiti ise 31 TEMMUZ 2010' a kadar ödemen lazım. istersen ikisini birden de aynı anda ödemen mümkün. Aracınızın vergi borcunu
adresinden öğrenebilirsiniz, ödeyebilirsiniz.
|
|
|
![]() |
|
reserpin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2010 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
teşekkürler quiet bide bu çıktı başımıza sırf masraf şu araba işide iyice soğutuyolar ya artık bilmiyorum
|
|
308 1.6 Turbo Dizel 110hp (2008)
|
|
![]() |
|
Sorma ya. Tam arabayı aldık sigorta ödedik tam onu hallettik muayeneye soktuk oda bitti vergi geldi (: bunuda hallettik derken ikinci yolda. Onuda yaptıkmı bidaha sigorta kapıyı çalcak nedir bu otomobil sevgisi değilmi (: insan katlanıyor işte napalım (: |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |