![]() |
|
Peugeot 307 HD premium 2006 model Dizel |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kemalakkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2010 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kemalakkan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2010 Saat 19:01 |
Öncelikle merhaba tüm forum arkadaslarının yeni yılını kutluyorum ALLAH izin verirse arkadaslar bende 307 HD PREMİUM 2006 model alıyorum km 78000 de ve burdan tavsiyelerde bulunan kullanıcı arkadaslara teşekkürediyorum yani inşallah sorun cıkmaz aractada alabilirim
Arkadaşlar bu aracı servise götürücem Bursada arac serviste buna tam bi rapor cıkarırlarmı acaba bilgisi olan varmı ve maliyeti nedir tavsiyelerinizi bekliyorum |
|
Afgan Kurdu
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı olsun,araca tespit yaptırma 50 tl diye biliyorum ben
|
|
![]() |
|
kemalakkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2010 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kemalakkan
![]() ![]() ![]() ![]() |
selamlar tekrar mesajınız için saolun valla inşallah hayırlısı olur diye almak istiyorum cok insan dedi alma felan sorunlu arabalar felan ama ben arastırdım saolsunlar sizin gibi bilgi paylasımı yapan insanlar güzel ve aydınlatıcı bilgiler verdi zaten benim alacağım araba 2006 oldugundan ve yeni kasa olucagından gecmişteki modellerde olan sorunların giderildiğini düşünüyorum öylede diyorlar zaten ve servisler hakkındada söyle bişey uymustum sadece kaportaya bakıyorlarmıs felan dediler yani ben servisin raporuna güvenerek almak istiyorum inşallah tatmin edici bi sonuc alırım bide arac 2006 model bordo renginde 78000 km de 23.000 tl ye pazarlıgı bitirdik pazartesi kısmetse bursada alıcam solugu
|
|
Afgan Kurdu
|
|
![]() |
|
ugur ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
servise götür ekspertiz yaptır kafan rahat olsun 20 tl kaporta 20 tl mekanik en son bu ücreti ödemiştim. herşeyine bakıyorlar arabanın geçmişine ve hatta deneme sürüşü yapıyorlar sana faturasıyla birlikte raporu veriyorlar.Çok cüzi bi rakam sonradan pişman olmaktansa yaptır insanın kafasının rahat olması parayla biçilmez.Motorun sesine bakarak sağlam olduğunu idda eden ustaya götürme sakın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kemalakkan
selamlar tekrar mutlaka servise göstericem yani önemli bi ayrıntı zaten ve ayrıca arabada sonradan airbag ısıgı yamaya başlamıs acaba bi sıkıntıdan dolayı olmus olabilirmi bu konuda bilgisi olan varsa memnun olurum
|
|
Afgan Kurdu
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
iyi günler. bende kendime 3 ay önce 2004 307 xt bva aldım. dediğiniz gibi servisleri araştırdım göstermek için ama servisin daha önce bu konuda başı ağrıdığı için rapor vermiyor sözlü olarak söylüyor bilginize. Servis komple expertiz için 200 TL + KDV İSTEDİ, Özel servis ise 80 tl ye yaparım demişti ama sadece kilometre ile oynanmışsa göremiyoruz onun dışında söylüyoruz dedi. Bilginize... |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kemalakkan
selamlar herkese bugun gittim bursaya arabaya baktım ve almadım aracı servise götürdüm ordakiler dedi bakmıyoruz felan özel servise gittim orda eleman bilgisyaara felan bağladı inceledi aracta sorun yok dedi sadece hava yastığı lambası yanıyor oda sinyal kollarıyla alakalı olabilir dediler değişmesi lazımmıs 650 tl imiş sonra motoru actık baktım yağ kacırıyor keceden maliyet arttı anlıyacagınız adama dedim 22.500 verirsen alayım yoksa almam oda yok dedi bende almadım geldim dizel almaktanda vazgectim galiba benzinli alıp lpg yapıcam
|
|
Afgan Kurdu
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hayırlısı olsun her işte bi hayır vardır
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |