![]() |
|
206 xt ye gti ön tampon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2010 Saat 20:18 |
herkeze mrblar kısaca 2002 xt 206 ıma gti ön tamponu takmak istiyorum
tamponu tedarik etmem sorun deiil fakar burada bu işden anlayan yok tarif edicem benimde bilgim yok..
konu şuki: gti ön tamponu benim aracıma olucakmı cunku gti ön camurlukları farklı...
ama şöyle bir durum daha var. oda sedan ve look 206 ların ön tamponlarıda aynı gti.. fakat camurlukları benimle aynı!! aklım karıstı arkadaslar yapan eden bilen varsa bilgilerini paylaşmasını bekliyorum saygılarımla
|
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Olur tabi ki..
![]() |
|
![]() |
|
olur hiç bir problem yok 206 ların bütün tamponları birbirine uyumludur
|
|
![]() |
|
olur diyor arkadaşlar onlar olur diyorsa olur tanercim hadi gene ballısın sis de var oh tadından yenmez
|
|
![]() |
|
hehehheheh eevttt <:)) ama davlumbazlar değişcekmiş olsun :))
|
|
![]() |
|
davlumbazlarıda degısmeseden bıraz uydurup olabıldıgını duydum. sanıyorumkı tampon boyları farklı oldugundan davlumbazında boyu yanı sendekıler kısa olabılır...
|
|
![]() |
|
ya korkum tamponu taktıgımda emanet durmasın ... yoksa davlumbaz sorun deil alırız uygun olanını..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |