![]() |
|
silecek kolu sökülmesi. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gürcan42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1972 Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2010 Konum: Burdur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2010 Saat 18:18 |
merhaba arkadaşlar 206 aracımın silecek kolunu çıkarmam gerekti.kol üzerindeki somunu çıkardım ama kolu takılı olduğu frezeden çıkaramadım.sanki tutan başka birşey daha var gibi bu yüzden zorlamadım.daha önce söken varsa bilgisini paylaşırsa sevinirim.
|
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba hocam linkte nasıl söküldüğü resimli olarak anlatılmış umarım işinize yarar. Hayırdır inşallah bir sorun mu var? http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=5367&title=peugeot-206-direksiyon-simiti-ve-com2000-montaj
|
|
![]() |
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Yoksa silecek süpürge kolunu mu kastetdiniz?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
o kolu takmak çıkarmaktan daha zordur ama bir püf noktası vardıda hatırlamıyorum |
|
![]() |
|
gürcan42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1972 Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2010 Konum: Burdur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
silecek süpürge kolunu sökmek istiyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |