![]() |
|
Angel Eyeslarım ahhhh |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dikhoron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: Harita Mühendis Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2010 Saat 22:31 |
Arkadaşlar 1 buçuk ay önce kaza yapmıştım .. sağ taraftan vurunca exper sağı değişirim solu değişmem dedi angellarım da kaskoya işli olmadığından orjinal fara döndüm ..
size bi kaç sorum olacak ..
angellarımın tırnakları kırık .. sol da ben arabayı almadan önce kırılmış .. yani hem sağ hem de solun tırnakları kırık .. sağın da camında hafif bi leke var .. onlara kasa bulabilir miyim .. yardımcı olabilecek bi yer biliyoru musunuz .. resimlerini yolluyorum ..
|
|
Bize Her Yer TRABZON
Bir Sevdadır Horon |
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeşim geçmiş olsun sende bişey olmasın cana geleceğine mala gelsin
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ınce sacdan ısıtıp plastık kısımlara yapıstırarak tırnak yapabılırsın. bıraz el yetenegı yanı... :)) bızım bır usta var o yaparken cok ızlemıstım...
|
|
![]() |
|
dikhoron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: Harita Mühendis Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
çok teşekkür ederim serkan .. haklısın tabii ki aşırı büyük bi kaza değildi gerçi .. ama sonradan aracı yaptırmak bana bi kaç sorun yarattı .. zoruma giden bi kaç şey oldu servisle alakalı ama olay bitti .. şimdi geri kalan aksesuar kısmıyla yavaştan ilgilenmeye başlicam .. hayırlısıyla ..
cem
o olayı gördüm aslında ama burda kim yapar bilmem ki .. ankarada yaptırabileceğim bi yer var mı ii işçilik olacak ama .. bilecek orjinalinin tırnaklarının falan uzunluğunu ki takınca tam otursun .. elektrikçiye mi, aksesuarcıya mı, kaportacıya mı sormak lazım bilemedim :-D)))))
|
|
Bize Her Yer TRABZON
Bir Sevdadır Horon |
|
![]() |
|
sinan0343 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sinan0343
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
o tırnakların uzunlugunu bılıp bılmemesı onemlı degıl. tırnaklar olmasada far yerıne oturur yaklasık olarak. bu esnada bakacak aradakı mesafeyı algılayıp ona gore yapacak. benım burada yapan ustam oto elektrıkcısı yanı...
|
|
![]() |
|
tamam cem teşekkür ederim ben de bi elektrikçiye götüreyim onları bi baksın ölçsün biçsin de bakalım ne düşünürüz ..
|
|
Bize Her Yer TRABZON
Bir Sevdadır Horon |
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
far oturur ama içine buğu alır..yani havanın girmiceği bişey yapmak lazım mesela pencere kenarlarına uygulanan plastiği eriteret yapıştırarak kenarrlara sonrada tırnak için bence silikonu kesip yapılabilir..bi onceki aracımda bu uygulamayı yaptım buğu yada hava almadı işe yaramıştı...
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
bugun baska bır konudada konustuk bu olayı. ben ınternettende arastırdım farın ıcı hava almazsa esas o zaman bugu yapar...
farın kendısınde delık bulunur zaten. benım sıs farlarımda bıle delıkler varkı ıcı havalansın dıye. adam contalı kapak yapmıs sıkı sıkı bassın ıcıne su gırmesın dıye. ama ıc dıs ısı farkından bugu olusmasın dıye ayrı bı delık yapıp agzına da su gırmeyecek yapıda L sekıllı lastık takmıs... bugune kadar ne farımda ne de sıslerde hıc buhar olmamıstır...
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
dostum engel teşkil etmez orj delik var zaten çapraz dik delik olsada yapar çapraz hepsinde var..ben kenarlardan bahsediyorum..yani ben yaşadığım için tabi uygulayıp uygulamamak arkadaşa kalmış...!
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
sende soyledıgınde haklısın tabı. ondekı yalıtım ıyı olmazsa elbet ıcerı su gırecektır.
|
|
![]() |
|
ya ben aslında tamire değil de angelların arka tarafından (siuah bölümden) bulamaz mıyız diye sordum aslında .. daha temiz, tırnaklı falan olurdu .. vidalardan çıkarıp arka kısmı takacaktım .. olmaz mı, bulunmaz mı ..
|
|
Bize Her Yer TRABZON
Bir Sevdadır Horon |
|
![]() |
|
zor bır ıhtımal dıye dusunuyorum. mantıgını anladım guzel hos ama camı kırık olupta cope atılmıs far bulmalısın...
|
|
![]() |
|
dikhoron dostum sen pejo parçaları satan yerlere bi sor onun ebatında kesin bişeyler vardır.lastık tırnak.ebatını bilmem ama kesin bulunabilir.olmadı fiat parçacılarına sor biliosun taklitte üstlerine yoktur.mutlaka vardır biryerde sen bu işlemi en sona sakla bence..
|
|
Peugeot 106 XR..
|
![]() |
|
fiat olayı komik geldi .. :D:D .. adamlar çin gibi heheheh .. ya acelem yok .. nasılsa farlarım var .. buraya yazdım böle farklı fikirler almak için .. oraya buraya araştıracağım, soracağım yer dersiniz diye .. saolun ilginiz için .. yavaş yavaş bakarım oyana buyana ..
|
|
Bize Her Yer TRABZON
Bir Sevdadır Horon |
|
![]() |
|
arkadaslar bu denlı fıat ı kotulercesıne konusmayalım. cunku o da kendıne has bır marka ve cokta basarılılar. goz ardı edılecek bır marka olmadıgı ıcın bu sekılde markayı asagılayıcı konusmalar yapmayalım. hem bu konusmalar bıze yakısmaz. pug 1.4 hdı motoru 3. sırada kalırken fıat ın gm ıle ortak gelıstırdıgı 1.3 multıjet motor 1. secıldı.
neyse konuyu dagıtmayalım. kardes sen peugeot servıslerını veya cıkmacıları bır dolas haber bırak. nasıl olsa acelen yok.
|
|
![]() |
|
çıkmacılarda bulunabilir diye düşünüyorum
|
|
![]() |
|
dediğim gibi zaman için problemim yok .. denk gelir bişe olur .. tüm önerilere açığız :-D)))) peki hiç şöle duydunuz mu .. orjinallerin içine benim xenonlar girer mi .. o şekilde olur mu .. yani dış kabı orjinal 307 farı .. içi xenon .. |
|
Bize Her Yer TRABZON
Bir Sevdadır Horon |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |