![]() |
|
1 litre dizel ne kadar km yaptınız. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
marasov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2010 Konum: öğretmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2010 Saat 20:24 |
|
![]() |
||
![]() |
||
marasov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2010 Konum: öğretmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
|
ben 206 dizelimin depoyu fulledim şu anda 850 kmdeyim ve çeyrek depom var. fulleyınce net durumu yazarım
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
1.4 dizel 206 ile şehir içi 15 km şehir dışı 20 km
|
||
![]() |
||
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sizin jantlar 16 idi galiba yanlış haıtlamıyorsam? eğerki öyle ise rakamlar gayet iyi
|
||
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
||
![]() |
||
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
oratalama ne yakıyo arkadaşlar bence onu yazalım 1 lt de ne yakıyo kimse bilemez onu depoyu fulletip bitene kadar gitmen gerekki ortaya çısın bebn 134 tl ye 750 km yok yapıyorum şehir içi şehir dışı 70 tl ye 580 km yaptım
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
mazotun lıtre fıyatını (bugun ıcın yaklasık 3.25tl) elde ettıgınız km dekı sarfıyata tl olarak bolersenız yada 100 km de kac lt mazot tukettıgınızı bulup 100 u bu tuketım rakamına bolersenız 1lt mazot ıle kac km yapmıs oldugunuzu bulursunuz... her ıkısıde aynı sonuca cıkar.
mısal 100 kmde 6 lt mazot tukettıysek 100km/6lt=16.6 km buda 1lt mazot ıle alınan yolu verır.
dıyelım arac 100 tl ıle 700 km yapıyor. 100tl/700km dersek km basına yaklasık 14kr = 0.14tl cıkar. 3.25tl/0.14tl dersekte 1lt mazot ıle yaklasık 23 km yaptıgımızı buluruz... Düzenleyen cecoli - 22 Aralık 2010 Saat 23:51 |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
jantlar 17 şehir içi bi depo ile 750 km rahat yapıyorum. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |