![]() |
|
ARACIMDA DÜNYANIN EN PAHALI YAKITINI KULLANIYORUM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dikhoron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: Harita Mühendis Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2010 Saat 19:04 |
Bence Bunu Yayalım .. Sene sonuna kadar aşağıdaki 3 petrol şirketlerinden
BENZİN ALMAYALIM: TOTAL - SHELL - BP (total fransız, shell ve bp ingiliz diğerleri Türk firmaları ) Bi Düşünün! En büyük 3 petrol şirketi benzin satamadığı takdirde fiyatları zorunlu olarak düşürmek zorunda kalacak ve bu da hemen fiyat indirme savaşını tetikleyecektir.
Hedefimize ulaşabilmek için ise milyonlarca TOTAL - SHELL - BP müşterilerine ulaşmamız gerekiyor. maillerle de yayalım .. YAPILMASI GEREKEN ŞU! TOTAL - BP - SHELL benzin istasyonlarından ALMAMALIYIZ Peki Şunu biliyor muydunuz ?_?
Petrol ofisi de yabancıların artık. Atatürk'ün kurduğu hatta amblemini ağzından alev çıkan kurt olarak tasarladığı PO'yu önce Aydın doğana yabancı bir ortakla sattılar sonra Aydın doğan tamamını yabancılara sattı.
|
|
Bize Her Yer TRABZON
Bir Sevdadır Horon |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen bende anekt açtım gereken yapılsın artık
|
|
![]() |
|
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben yıllardır almıyorum umarım herkes türk malını kullanmaya alışır
|
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
![]() |
|
ErcaNKarşI ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2008 Konum: Ankara-A.Paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErcaNKarşI
aracımda dünyanın en yüksek vergili yakıtını kullanıyorum desen ;) yakıt satan firmaların yaptıkları anlamsız zamlar deilki bu ödedigimiz vergi yüzünden bu kadar pahalı. Aynı şey sıfır araçlar içinde geçerli 2000 motorluk bi aracın vergiisi %60. 100.000tl ye aldıgın bi aracın 60.000 bini devletin kasasına gidiyor yani ;) gerisini siz düşünün firmalardan önce vergilere dur demek lazımm.
|
|
06 BK 6032 1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902 Msn : techno_erc@hotmail.com Desibel Çılgınlığı |
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Ben şahsen bi internet sitesi açmayı düşünüyorum. ucuzbenzinistiyorum.com gibisinden. Medyaya da yansır böyle bi proje. Belirli bi tarih verip o tarihler arasında tüm Türkiye'de kontak kapatma ya da benzin almama eylemi olsa vs. Destek verin yapalım arkadaşlar.
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
ErcaNKarşI ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2008 Konum: Ankara-A.Paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErcaNKarşI
kontak kapatma eylemini meclisin oldugu yerde toplu yapsak daha iyi olur da :D sonra gözaltı ve ergenekoncu olarabiliriz
![]() ![]() |
|
06 BK 6032 1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902 Msn : techno_erc@hotmail.com Desibel Çılgınlığı |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
hep destek tam destek...!
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Kampanya guzel.
Hangisi benzin istasyonu Turk mali? |
|
![]() |
|
osterreich ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
avusturyanin OMV firmasi önceden %49 ortagiydi Petol Ofisinin ama dediginiz gibi aydin dogan sonra bütün hisselerini devretti ve böyle bir sirketi tamamen yabancilastirdi simdide avusturyada bir reklam var ülkenin yurt disindaki yatirimlarini vs gösteriyo ve PO bu reklamda basi cekiyor yazik günah degilmi ya
|
|
ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq
5008 1.6 HDI 110 FAP |
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
aydin dogan memleket icin hayirli bi iş yaptımı acaba bugune kadar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |