![]() |
|
307 HDİ XS 110BG ROLANTININ YÜKSEKLİĞİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
heffera ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 28 Mart 2010 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Kasım 2010 Saat 00:43 |
Arkadaşlar bayramdan sonra sağ arka teker bilyasında sorunum vardı değiştirdim. diskteki mıknatısta kırılma olmuş. abs sorunu verdi..komple disk değiştirdim yan sanayi yokmuş orj.160 tl aldım.40 işçilik 200 tl. yaptırdıktan sonra 10 km felan gittim vites değiştirirken sanki debriyajdan ayağımı tam kaldırmıyormuşum gb aşırı olmasada bağırarak normale dönüyordu. yaklaşık 10 km sonra normale döndü. neden olabilir acaba..tşk.
|
|
![]() |
|
heffera ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 28 Mart 2010 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yokmu cevap.....
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar bayramdan sonra sağ arka teker bilyasında sorunum vardı değiştirdim. diskteki mıknatısta kırılma olmuş. abs sorunu verdi..komple disk değiştirdim yan sanayi yokmuş orj.160 tl aldım.40 işçilik 200 tl. yaptırdıktan sonra 10 km felan gittim vites değiştirirken sanki debriyajdan ayağımı tam kaldırmıyormuşum gb aşırı olmasada bağırarak normale dönüyordu. yaklaşık 10 km sonra normale döndü. neden olabilir acaba..tşk.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11677 |
aracını yaptırdığın yerdeki arkadaşlar teste çıkıp tur attıysa, aracı kötü kullanmadan dolayı yapmış olabilir. Benzer bir şey başıma gelmişti.
|
|
![]() |
|
cevap için tşk ama ben aracımımn başında durdum ..kimseye kullandırmadım...sanayilerde arkası atan arabaları çok görüyorum... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |