|
307 led'li kadran yapmak ıstıyorum yardımcı olalım |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
formulaone
1. Vites 18 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2010 Saat 12:14 |
arkadaslar 307 ım tum gostegelerını ledlı gostergeye cevırmek ıstıyorum yardımcı olacak arkadasları beklıyorum veya nereden temın edebılırz
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
Yukarıdaki reform tuninge danış istersen , ayrıca acaba yapılmış bir örneği varmı onuda öğrenirsin sonucunuda bizimle paylaşırsan kolay yapılabilecek bir uygulama ise bizde düşünürüz.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
individual
2. Vites 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
sizdekilerde ledli rengini değiştirmek istiyorum demek istediniz sanırım |
|
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
yukarıdaki resimler gibi aydınlatmak istemiş anladığım kadarı ile.
|
|
1973 - Bursa |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
muhtesem olmus ugrasmka gerek
Düzenleyen EmRaH - 21 Kasım 2010 Saat 16:20 |
|
ali öncü
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaş örnek olarak koymuş o resimleri sanırım ama güzel uygulama
|
|
307P
1. Vites 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Harbiden süper görünüyor bende yapmak isterim bulabilirseniz.
|
|
individual
2. Vites 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
burada çeşitli uygulamalar var. fikir verir belki http://www.forum307.com/viewtopic.php?t=32758 |
|
Haksen016
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
Çok güzel çalışmalar insan özeniyor ama heralde burada yaptırmak çok zor olsa gerek.
|
|
1973 - Bursa |
|
individual
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
istanbulda bu işi yapan arkadaşımız vardı başka bir forumdan. ben komple beyaz düşünüyorum mesela |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Abi yaptırırken banada haber verırmısn |
|
ceronimo1978
2. Vites 21 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ceronimo1978
|
herkese selamlar işim gereği göstergelerle uğraşıyorum. Göstergenin sökülmesi sonrdan toplanması çok riskli bir iş, elektronik devreye zarar verebilirsiniz. Ayrıca gösterge tekrar toplanırken ibrelerin doğru pozisyonda çakılması gerekiyor yoksa hızdaidevirde, yakıt ve hararette yanılgıya uğrayabilirsiniz,ibrenin kadrana sürtme ihtimali de olabilir bu da ya adranınızı çizer yada step motoru bozar, bunları da düşünmek gerekiyor. Ayrıca mevcut ledler sarıdır yerine beyaz led uygulaması yapıldığında uygun dirençte bulmak ve takmakda gerekecekdir. Bu eşleşmeye dikkat edilmezse kartı yakarsınız ki buda gösterge çöpe gider anlamına gelir. Dediğim gibi çok riskli iyice araştırmadan kesinlikle yapmayın derim. Ben gösterge üreten bir fabrikada çalışmam rağmen inanın cesaret edemiyorum.
|
|
formulaone
1. Vites 18 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
|
resımler aracıma uyguladıgım ledlı kadran calısmasının bıtmıs halıdır uygularken resım cekemedım yanımda makınam yoktu fakat sonradan bıtmıs halını cektım ve sonuc bu yorumlarınız ıcın tesekkurler
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
|
|
BurçUMUL
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 295 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gayet güzel görünüyor . elinize saglık
|
|
Forever young by my gti
|
|
ceronimo1978
2. Vites 21 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ceronimo1978
|
hocam çok şahane gözüküyor. bu uygulamanızda göstergeye beyaz led ve direnç, yol bilgisayarında ve kalorifer kumandada beyaz ampul mü kullandınız?
|
|
m.peker
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok güzel olmuş nerde yaptırdınız acaba
|
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
individual
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
307 göstergesinde yanılmıyorsam 8 adet led var. 3 ü hız , 3 ü devir , 1 i benzin ve 1 i de hararet |
|
juventa
1. Vites 14 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2010 Konum: KAYSERI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam nerede ve ne kadar yaptırdınız acaba çok harika olmuş maşallah
|
|
Haksen016
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
o görüntüleri başka bir siteden almış sanırsam.
|
|
1973 - Bursa |
|
Haksen016
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
forumdaki individual nickli arakdaş bu konuda uzman oldukça güzel çalışmaları oldu arabası ile ilgili.
|
|
1973 - Bursa |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |