![]() |
|
307 merkezi kilit sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hasan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2010 Konum: BURSA/Gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2010 Saat 11:08 |
slm arkadaşlar 307 2005 1.6 xs hdi 110 aracım var arabadan inerken yada binerken ön sol kapıyı acdımda diyer kapılar kendilinden kilitleniyor ne yapdısam cözemedim ilk söför kapısını acıldında yapıyor diyer kapıları acınca yapmıyor nedeni ne ola bilir acaba ??
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İlginç , kapıyı galiba uzaktan kumandayı kullanmadan açıyorsunuz. Manuel hiç açmadığım için başıma gelmedi ama merak ettim deneyeceğim bakalım bendede yapacakmı.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
heffera ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 28 Mart 2010 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
işlemin tersine dönmüş galiba normalde kapılar kilitli iken şöför kapısını açınca diğerleride açılır. seninki tam tersi olmuş çözersen yaz buraya..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bendede aynı sorun olmuştu bi peugeotçuya gittmiştim beyinden dedi bilgisayara bağlı 3 dakka sonra her sey normale döndü
|
|
![]() |
|
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
ilginç ama bilgsayara sokulduğunda duzelir arkadasın dediği gbi..
|
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
![]() |
|
hasan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2010 Konum: BURSA/Gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
servise götürdüm pc soktular birşey gözükmedi sorun halan devam ediyor cözemedik :( |
|
![]() |
|
arkadaşlar acaba bsi den yapaıyor ola bilirmi ?? ve bsi cıkma parca güvenilir olurmu
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bsı den önce aracın konfigrasyonlarına baktırın peugeot planet orjinal test cihazı ile konfigrasyonlar da bi sorun yoksa Bsı dan şüphelenebilriz
|
|
|
|
![]() |
|
evet program atırmama dahil güzelmedi bsi oksitlenme yapmış servise kalsa 960 tl denişdircek bsi tamiri ne kadar salıklı olur bir iki kişi yapıyormuş 350 tl feln oda kurtarmasa cıkma bulursun dediler 600 civarı siz ne dersiniz ?
|
|
![]() |
|
DrTMR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2012 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
ARKADAŞIM AYNI SORUN BENDE VAR..NE ESKİ KİLİT İPTAL EDİLİYOR NEDE YENİ TAKTIRDIĞIM ALARM İŞE YARADI İYİCE KARIŞTI KAFAYI YEDİ...BİLMİYORUM NASIL ÇÖZCEM BU SORUNU BİLEN VARSA YARDIM ETSİN...
ŞOFÖR KAPISI AÇILINCA DİĞER KAPILAR KİTLENİYOR...KAPININ İÇİNDE SİVİÇ TAMİR EDİLMESİ GEREKİYO FELAN DEDİ ADAM
|
|
DrTMR
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |